≫ 

Partizan, Zvezda, Real poslali podršku Kuzmiću, a oglasili se i Dončić, Štimac, Dangubić... (FOTO)

Crno-beli poručili košarkašu Zvezde da izdrži u ovoj borbi

  • 7

Košarkaški klub Partizan oglasio se na instagramu posle saobraćajne nesreće centra Zvezde Ognjena Kuzmića. Crno-beli su uz poruku da izdrži poželeli i brz oporavak.

Podsetimo, Kuzmić je pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru i jutros se vraćao magistralnim putem Banjaluka-Prijedor kada se nesreća dogodila u Ramićima. Usled kiše, kolovoz je bio klizav i savet vozačima je da se vozi sporije.

Do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

Osim Partizana oglasili su se i Kuzmićevi saigrači iz reprezentacije i kluba poput Vladimira Štimca, Nemanje Dangubića, Luke Dončića, Dina Radončića... Fudbalski klub Crvena zvezda na svom zvaničnom Tviter nalogu napisao je "Kuzmiću, tvoja Zvezda je uz tebe! Izdrži".

Povodom nesreće oglasila se i regionalna ABA liga: "Ognjene, misli porodice ABA lige su s tobom. Nadamo se da ćeš i ovu bitku da dobiješ".

Podška je stigla i od Košarkaške lige Srbije, Košarkaškog saveza Srbije, kao i od mnogobrojnih košarkasa i košarkaških klubova, među kojima su poruke Luke Mitrovića, Luke Dončića, KK Barselone, Efesa...

Njegov dojučerašnji klub Real Madrid bio je vrlo jasan.

- Ostani hrabar, Kuzmiću! Očekujemo te na terenu uskoro

Kuzmić je karijeru poceo u banjaluckom Borcu, a nastupao je i za Čelik, Malagu, Huventud, Panatinaikos.

Nosio je dres NBA ligaša Golden Stejta, sa kojim je 2015. godine osvojio šampionski prsten.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PARNI VALJAK

    14. jul 2019 | 14:28

    NEMA TU PARTIZAN ,ZVEZDA. KUZMICU LJUDINO IZDRZI. TI SI BIO POBEDNIK I OSTACES. SAMO JAKO.

  • Nikola

    14. jul 2019 | 14:31

    Svaka cast partizanu stvarno mnogo zdravija atmosfera izmedju vecitih nego iz doba vujosevica i tako treba da ostane zauvek! Svaka cast jos jednom! KUZMA BRATE VIDIMO SE NA PRIPREMAMA🔴⚪❤

  • Andtej ljubojevic

    14. jul 2019 | 15:59

    Kuzma izdrzi uvek si pobegjivao a ne verujem ni da moze neko da ti stane na put do pobede i ajde cekamo te na terenu 🙏🙏🙏🙏🙏💪💪💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA