≫ 

Teomanija će tek vladati u Bolonji: Virtus otvorio promociju i za navijače!

Biće ludo u Bolonji u sredu

  • 18

KK Virtus dočekao je Miloša Teodosića, a zvanična promocija održaće se 17. jula od 14  časova.

Uz Teodosića, biće prisutni čelnici Luka Baraldi i Paolo Ronci, koji su najveći deo posla obavili kako bi ispunili želju Aleksandru Đorđevića.

Teodosić je već pokrenuo histeriju u klubu, navijači su mu još na aerodromu priredili doček - oko 300 pristalica kluba je skandiralo našem reprezentativcu, koji čak nije mogao da izađe od gužve.

Sve će dobiti dodatnu notu na promociji u klubu, jer je Virtus rešio da ulaz otvori i navijačima, uz predstavnike medija!

Posle promocije, već narednog dana, u četvrtak, Teodosić će biti na okupljanju reprezentacije, koja će krenuti na pripreme za Mundobasket.

VIDEO - Ovo je najluđi bostandžija na svetu, zovu ga Majkl Džordan za sirotinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    16. jul 2019 | 00:15

    Ma decko nisi zi za zvezdu dokazao si i pokazao da ti je kes bitniji....a kad budes iso u penziju bice jaoo ja bi u zvezdu bas bi voleo da zaigram da ispunim decacki san....pali bre valjevac ne kazu mi dzabe ljudi "cuvaj se valjevaca..."

  • Petar

    15. jul 2019 | 23:56

    Docekalo ga je 300 navijaca i pravite od toga dramu. Ne zna on sta je Zvezdin sveti dres i da bi minimum 20.000 Delija doslo da ga pozdravi. Zato sto smo ti verovali, medjutim nisi ti covek koji shvata sta je TO i koji zasluzuje TO postovanje!!! Srecno u Evro cup- u.

  • oki

    16. jul 2019 | 00:22

    Iskreno sad je imao drugu i zadnju sansu da dodje u zvezdu. Posle one prve ispale bih tesko presao ali sad cao matori,ne pomosljaj da se vracas jer dobrodosao vise nisi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA