≫ 

Kuzmić je ipak bio za volanom poršea: Otkriveni detalji nesreće, sledi dublja istraga!

Povratnik u Zvezdu ipak je bio za volanom svog kajena

  • 21
Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća Foto: www.prijedordanas.com

Posle jezive automobilske nesreće, u kojoj je teške povrede doživeo košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, otkriveno je da je on bio za volanom uništenog "poršea kajen".

Preliminarni rezultati istrage stravične saobraćajne nesreće, u kojoj su teško povređeni srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (29) iz Doboja i njegov prijatelj Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, ukazuju da je "poršeom" upravljao Kuzmić, dok je Ilić bio suvozač, prenose Večernje novosti.

Kuzmić je i vlasnik automobila beogradskih registarskih oznaka, a sudario se u Ramićima kod Banjaluke sa BMV-om, kojim je upravljao Marko Miljatović iz Prijedora.

Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća Horor prizor - gde je završio Kuzmićev kajen Foto: www.prijedordanas.com

Još se istražuju tačni uzroci nesreće, uzeti su uzorci krvi kako bi se utvrdilo da li je bilo dejstva alkohola ili opijata, a sumnja se da je najveća greška ipak bio prelazak vozača poršea u suprotnu kolovoznu traku.

Sumnja se i na brzinu veću od dozvoljene, a sve će biti utvrđeno veštačenjem, porše je za sada deponovan u Auto moto savezu Republike Srpske.

Kuzmić je u Urgentnom centru KCS, stanje se popravlja, o čemu KK Crvena zvezda redovno obaveštava javnost, uz molbu porodice da se poštuje privatnost u ovakvim trenucima.

VIDEO: Stravična saobraćajna nesreća u Sočiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaz

    16. jul 2019 | 07:47

    Da je neko drugi vozio onda bi bilo bahati indijanac i zatvor.A ovako je ozdravi legendo pa u nove pobede.Pa alooooooo pajseri mogao je da ubije neku porodicu takvom bahatom voznjom.Da li je moguce da se ovom liku sada upucuje podrska samo zato sto igra za zvezdu ili partizan?Isao je sa slavlja,verovatno je popio i brzo vozio.Daj boze da se oporavi ali zakonom nece odgovarati i to je to.

  • Veteran

    16. jul 2019 | 08:10

    Za ovakvo prevrtanje samo je brzina u pitanju, to je auto sa jakom kubikazom a on mlad i neiskusan, brzo ozdravljenje pa u zatvor na nekoliko godine, kao što neko reče mogao je ubiti nekom celu porodicu, ovako bolnica pa zatvor da malo ohladi usijanu glavu...

  • amer

    16. jul 2019 | 05:19

    Žalosno ,brzina od 250 kmh ne prsata greške .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA