≫ 

Počinje buđenje Kuzmića iz kome: Pomera ruke i noge, sledi operacija!

Kako Telegraf saznaje, centar crveno-belih se oseća bolje i lekari planiraju da započnu proces buđenja iz indukovane kome

  • 6

Stanje Ognjena Kuzmića i dalje je složeno posle teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u blizini Banjaluke, a kako Telegraf saznaje, ide na bolje i uskoro ga čekaju operacije.

Kako saznaje naš portal, Kuzmić je počeo da pomera ruke i noge i plućna funkcija se vraća. Njega lekari drže u indukovanoj komi da ne bi trpeo strašne bolove zbog teških povreda koje ima.

Ali, u sredu bi već trebalo da bude podvrgnut prvoj operaciji i uskoro bi trebalo da počne proces buđenja, kako bi do srede, kada je planirana operacija, Kuzmić bio u svesnom stanju pre nego što ona počne.

I Zvezda se oglasila saopštenjem o novim informacijama vezanim za zdravstveno stanje Kuzmića, koje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je opšte zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno.

- Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje deliimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše.

- Odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje.

- Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu.

- KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom se zahvaljuje svim ljudima dobre volje, klubovima, i svima koji i dalje iskazuju veliku brigu za zdravstveno stanje i oporavak našeg Ognjena Kuzmića - navodi se u saopštenju Zvezde.

VIDEO: Jeziv snimak iz automobila - prevrnuli se na krov pa ih spljeskao i vazdušni jastuk:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA