• 21

Uspešno operisan Ognjen Kuzmić, sanirane su mu najveće povrede!

Operacija Ognjena Kuzmića koju je izvršio tim lekara Urgentnog centra završena je uspešno!

  • 21

Kako prenosi KK Crvena zvezda, sanirane su maksilofacijalne povrede koje je košarkaš zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je operacija Ognjena Kuzmića koju je obavio tim lekara Urgentnog centra u sredu, završena uspešno. Ovim hiruškim zahvatom otklonjene su teške maksilofacijalne povrede koje je Ognjen zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći - navodi se u klupskom saopštenju.

Ova operacija košarkaša Crvene zvezde bila je neophodna, kako bi se polomljena gornja vilica, i ostale povrede lica vratile (što je sa uspehom i urađeno) u anatomsku poziciju, čime je omogućeno da Ognjen može nesmetano da diše. Ognjen Kuzmić je i dalje stabilno, nalazi se u indukovanoj komi, a njegovo lečenje i oporavak u skladu su sa planovima lekarskog tima koji vodi brigu o njemu.

- KK Crvena zvezda mts nastaviće blagovremeno da obaveštava javnost o zdravstvenom stanju našeg košarkaša - dodaju crveno-beli.

U utorak je potvrđeno buđenje Kuzmića iz kome, pomerao je ruke i noge, a teška situacija pogodila je navijače Crvene zvezde, koji su mu podršku pružili na utakmici protiv Suduve.

VIDEO - Delije pružile podršku i Kuzmiću

(Telegraf.rs)

Komentari

  • mima

    brz oporavak momak, sve najbolje

  • Kodiaq

    Koliko traje oporavak od loma vilice?

  • Чика Јова

    Нек је он нама жив и здрав. Без опоравак и повратак на терен.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima