≫ 

Nagetsi prozvali NBA 2K20 zbog Jokića: Mislili smo da igrače ocenjujete po tome kako igraju košarku!

Nagetsi brane Jokića

  • 1

Košarkaški klub Denver Nagets ironično je postavio pitanje kreatorima video igrice NBA 2k20 zbog čega je Nikola Jokić dobio tako "slabe" ocene u novom naslovu koji izlazi na jesen.

Jokić je dobio ocenu 90, mada je bio deo All NBA tima kao najbolji centar na svetu i upisao je svoj prvi ol-star nastup. Odigrao je odličnu sezonu, pa onda još bolji plejof gde je bio na granici tripl-dabla u proseku.

 

- A mi smo ovde mislili da se rejting određuje na osnovu toga koliko neko dobro igra košarku - napisali su Nagetsi preko svog zvaničnog profila.

Ubrzo je stigao i odgovor od kompanije 2K: Više od 90?? Recite Džokeru da aktivira svoj Tviter profil i onda ćemo da razmislimo - napisali su sa zvaničnog profila "2k".

Inače, Nikola je sa 90 na 12. mestu, iznad Rasela Vestbruka, ali iza Kajrija Irvinga, Dejmijana Lilarda, Pola Džordža, Džoela Embida, Entonija Dejvisa... Posebno je zanimljivo što je Embid dobio ocenu 93, a objektivno je imao lošiju sezonu od Srbina.

Sve ostale potvrđene ocene igračima možete pogledati na OVOM linku.

VIDEO - Jesu li Jokića ikada zvali Zvezda i Partizan i kako ga je Miško doveo u Megu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nba

    17. jul 2019 | 19:27

    Samo biznis i nista vise...tuzno i zalosno je sve postalo, nema ljubavi prema sportu samo interes, samo kompleksi... a ne tako davno je sve bilo drugacije... e zasto je neko u nekoj igrici dobio 90..zali boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA