≫ 

Ognjen Kuzmić se probudio iz kome!

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić probudio se iz kome u četvrtak popodne, i u svesnom je stanju. Oporavak ide u pozitivnom smeru

  • 10

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić probudio se u četvrtak u popodnevnim časovima iz kome, i u svesnom je stanju.

- Ognjen se oseća dobro, pozitivno reaguje na sve terapije, a lekarski tim Urgentnog centra zadovoljan je i činjenicom da se povlače kontuzione promene na plućima, izazvane saobraćajnom nesrećom koju je Kuzmić doživeo u nedelju u jutarnjim časovima - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde nastavlja svoje lečenje i oporavak koji ide u pozitivnom smeru.

Klub će i u narednim danima detaljno i redovno izveštavati javnost o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića.

Podsetimo, Kuzmić je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u nedelju ujutru u blizini Banjaluke, kada se vraćao sa svadbe. Njegov džip se survao 20 metara van puta i bio je potpuno uništen.

Kuztmić je tom prilikom doživeo teške povrede, polomljene su mu obe vilice i imao je povrede glave, usled čega je imao otok mozga, kao i povrede grudnog koša, zbog čega je plućna funkcija bila oslabljena.

Kuzmić je hitno helikopterom prebačen u Beograd, nakon što mu je ukazana prva pomoć u Banjaluci, a od tada se nalazi u indukovanoj komi, kako ne bi trpeo teške bolove usled ozbiljnih povreda koje je doživeo.

On je u sredu podvrgnut operaciji vilice, koja je prošla dobro, pa je plućna funkcija vraćena u funkciju.

Selektor Aleksandar Đorđević odmah je na početku konferencije povodom okupljanja reprezentacije pružio podršku Ognjenu Kuzmiću i poželeo mu da se što pre vrati u svoju reprezentaciju.

Sale Đorđević poslao snažnu poruku Kuzmiću

VIDEO: Delije pružile podršku i Kuzmiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA