≫ 

Milutinov jedva čeka utakmice: Imamo strašne igrače, nikom nije zagarantovano mesto u 12! (VIDEO)

Srpski centar imao je i jaku poruku za povređenog Ognjena Kuzmića

  • 0
Nikola Milutinov Foto: Nikola Tomić

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se ovog četvrtka u punom sastavu, kako bi započela pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini, a jedan od 18 košarkaša koji konkurišu za tim  je centar Nikola Milutinov.

Jedan od najboljih centara Evrolige i as Olimpijakosa ističe da se, i te kako, uželeo utakmica, naročito onih u dresu reprezentacije.

- Ja inače jako volim utakmice da igram i uvek su mi one bile draže od treninga. Uželeo sam se utakmica jer stvarno mi se sezona dosta rano završila. Jedva čekam da sve počne.

Milutinov dodaje da će selektor Đorđević imati najteži posao, jer svi igrači su se odazvali pozivu, što je jako pozitivno.

- Njemu je definitivno najteži posao da skrati dodatno spisak. I tada i sada. Svi momci koju su ovde su ravnopravni i konkurišu za tim. Ovi treninzi i pripremne utakmice će dokazati kojih 12 treba da ide. Sale ima svoju viziju u svojoj glavi i tu viziju će isprobati na treningu. Nikom nije zagarantovano mesto u 12.

Aleksandar Sale Đorđević, Nikola Milutinov Pozdrav Đorđevića i Nikole Milutinova; Foto: Nikola Tomić

Srbija je u kompletnom sastacu, uz to, ima i najjaču centarsku liniju, a ta konkurencija, posebno raduje mladogkošarkaša.

- Mislim da imamo na svim pozicijama strašne igrače. Što god je veća konkurencija, to će biti bolji trening i biće zanimljivije i na treninzima i na utakmicama. Mislim da je cela ekipa dobra i kvalitetna. Samo svetsko prvenstvo će biti jako. Italija, Španija, Kanada ima strašan sastav, Francuska, dobro Amerika... Ima mnogo kvalitetnih ekipa i niko neće doći na prvenstvo samo da bi igrao. Svi će se boriti za medalju jer svi znaju šta je svetsko prvenstvo. Svima će biti teško.

Za sam kraj, reprezentativac Srbije je poželeo brz oporavak Ognjenu Kuzmiću, koji je imao tešku saobraćajnu nesreću. 

- Žao mi je, svima je teško palo. Svi mislimo na njega. Nadam se da će se što brže oporaviti i da će se vratiti i da će biti sa nama i da će u najkraćem mogućem roku igrati košarku.

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA