≫ 

Crveno-beli našli pojačanje u Americi: NBA plej stiže u Zvezdu? (VIDEO)

Posle Jute i Klivlenda, sledeća stanica za Mitru Longa mogla bi da bude Zvezda

  • 9
Naz Mitrou-Long Printscreen: Youtube/FreeDawkins

Košarkaki klub Crvena zvezda polako završava"sklapanje" tima za predstojeću sezonu, a jedno od poslednjih pojačanja trebalo bi da dođe na poziciju plejmejkera.

Činjenica, navijači su priželjkivali da u svojim redovima naredne sezone vide nekog od srpskih košarkaša na poziciji organizatora igre, a posle Teodosićevog potpisivanja za Virtus iz Bolonje, postojala je nada da bi makar Jović ili Stefan Marković mogli da "potpišu".

VIDEO: Miloš Teodosić napokon progovorio o Crvenoj zvezdi

Ipak, kako prenosi Inforemer, novi igrač na Malom Kalemegdanu mogao bi da bude dvadesetpetogodišnji košarkaš kanadsko-grčkog porekla Naza Mitrou-Long, koji  nosi dres Klivlend Kavalirsa u letnjoj ligi, a tokom prošle sezone bio je deo drugog tima Juta Džeza.

Tokom prethodne sezone u "Džej ligi" beležio je 18 poena, 4,6 asistencija i 6,1 skok po meču, dok je u NBA uspeo da upiše samo 1,1 poen i 1,1 asistenciju na 14 utakmica na kojima je igrao prosečno po šest minuta.

Ipak, kako Kluvlend razmatra opciju potpisivanja ugovorsa sa igračem, Zvezda će morati da sačeka konačno odluku Kavalirsa. Takođe, košarkaški portal Eurohoops prenosi da bi Zvezdi planove mogao a pokvari i Olimpijakos koji takođe razmtra mogućnost dovođenja ovog igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA