Evroliga objavila kalendar za novu sezonu: Gista u 1. kolu čeka pakao, a Zvezdu ustaška obeležja!

Džejms Gist će svoj prvi meč odigrati protiv svog bivšeg kluba

  • 6

Crvena zvezda će u novu sezonu Evrolige krenuti iz Atine, gde je čeka gostovanje Panatinaikosu 4. oktobra. Na sajtu najjačeg klupskog takmičenja objaviljen je i čitav kalendar takmičenja, a crveno-beli će prvi meč u Areni odigrati u 2. kolu, kada dočekuju Fenerbahče 10. oktobra.

Zatim sledi gostovanje Makabiju iz Tel Aviva 17. oktobra, pa duel protiv Barselone u Areni, koja je pod vođstvom Svetislava Pešića napravila drim tim.

Duel prvog kola bez sumnje će biti posebno interesantan, jer je poznato da navijači Zvezde i Panatinaikosa imaju veliku međusobnu netrpeljivost, a svojevremeno je upravo pred jedno gostovanje Zelenima iz Atine došlo do velikih sukoba Delija sa Gate 13 (navijačima Panatinaikosa).

Svojevremeno su navijači Panatinaikosa Zvezdu dočekivali hrvatskim zastavama sa ustaškim obeležjima, jer su najvatreniji navijači PAO-a u dobrim odnosima sa Bed Blu Bojsima iz Zagreba.

Iz Panatinaikosa je ove sezone otišao Džejms Gist, koji je imao ozbiljnu reputaciju u ovom klubu, a nema sumnje da ga navijači neće sačekati blagonaklono jer je potpisao za klub koji je u bratskim odnosima sa njihovim najvećim rivalom Olimpijakosom.

Kompletan spisak Zvezdinih mečeva i čitav kalendar Evrolige pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opa

    19. jul 2019 | 13:50

    Prvih pet kola uzasno tezak raspored

  • Pera

    19. jul 2019 | 14:17

    Zaboravili ste da su i JSD propale drzave u dobrim odnosima sa njima jer svako ko je protiv Crveno belih je njihov prijatelj.Ali kad imas takve prijatelje i ne trebaju ti neprijatelji.Zvezda Srbija nikad vise yu

  • Febo

    19. jul 2019 | 14:51

    Oni su braca i sa grobarima,ne cudi nas takav docek. franjevci ostaju uvek franjevci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA