≫ 

Nekada najtalentovaniji košarkaš Srbije, deo generacije Teodosića, a sad ga hapse i privode!

Dragan Labović najbolji igrač juniorskog prvenstva Evrope 2005. uhapšen u Beogradu

  • 15

Košarkaš Dragan Labović (32) priveden je u četvrtak zbog sumnje da je na jednom bazenu u Ovči, u Beogradu, pijan napravio haos! Izvori navode da je Labović posle nekoliko popijenih piva počeo da razbija flaše, psuje i vređa izvesnog Lazara M. (25). Incident se dogodio oko 18 sati, a policiju je pozvao Lazar M. pošto je bazen pored kog je sedelo društvo u kom su bila obojica njegov -prenosi Kurir.

Vidno pijan, košarkaš je navodno psovao mladića i pretio da će da mu zapali kuću.

- Je*aću u ti mamu, zapaliću ti sve što imaš, siso jedna mala, pu*i kurac - vikao je navodno košarkaš, posle čega je mladić pozvao policiju, koja je brzo stigla na adresu.

Dragan Labović Dragan Labović dok je igrao za Karpoš Sokoli Foto: Igor Panevski/Karpoš Sokoli

Naš sagovornik otkriva da je Labović bio pod dejstvom alkohola i da je posle privođenja u stanicu policije proveo 12 sati na trežnjenju.

- Odbio je da uradi alko-test, ali je zadržan u stanici policije Borča, iz koje je pušten juče ujutru - dodaje izvor.

Protiv košarkaša je, kako objašnjava podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira. Još uvek nije poznato zbog čega je Labović napravio incident na bazenu.

Dragan Labović Dragan Labović (u sredini) posetio košarkaše Srbije na EP u Berlinu 2015. godine.Foto: Telegraf/Lenovo Vibe Shot

Dragan Labović je bio deo generacije 1987. godišta u kojoj su bili Miloš Teodosić, Ivan Ppaunić, Nemanja Aleksandrov i koja je harala Evropom od pionira do omladinac osvojivši zlatne medalje na Evropskim prvenstvima 2001. 2003. 2005. Najbolji igrač te generacije bio je Dragan Labović koji je na Eurobasketu Juniora 2007. u Beogradu bio MVP.

Po svim procenama trebalo je i sada da bude deo ovog tima da je zadržao nivo igre iz juniorskih dana, ali posle prelaska u seniorsku košarku, odlično je krenuo u FMP-u, a onda se nešto promenilo i nije mogao da se ustali.

Dragan Labović Foto: MN Press

Igrao je te godina i na seniorskom Eurobasketu u Španiji gde smo ispali u grupi, a onda je karijera krenula nizbrdo. U karijeri je igrao za mnogo klubpva Skajlajners Frankfurt, Jenisej, Krasnaja Krila, Nižni Novgoror, Al Rijadi, Asesoft Plošeti, Istanbuč, Nokia, Karpoš Sokoli, i od 2017. je član finske Nokie ponovo.

Bio je najbolji strelac ABA lige 2009. MVP Kupa Srbije 2007.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    19. jul 2019 | 21:12

    Ovaj mora da je mnogo "opasan" kad pravi probleme po bazenima i to u ozoglasenoj ovci 🤣🤣🤣🤣

  • Rutenka

    20. jul 2019 | 00:51

    Uhapsise coveka jer je nekoga psovao? I to je vest?

  • Draganče

    19. jul 2019 | 22:06

    I ko je najjači baja u Ovči ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA