≫ 

Kruni se "drim tim", i Denverov dželat rekao "ne" Popoviču za Kinu

Posle Dejvisa, Hardena i Gordona, povukao se i Si Džej Mekalum

  • 3

Tanji se roster američke košarkaške reprezentacije pred Mundobasket, i to ozbiljno. Samo u subotu, kada je spisak skraćen na 18 kandidata, stigla su nova dva otkaza Gregu Popoviču, prvi se povukao šuter Hjustona Erik Gordon, a onda je stiglo i "ne" reprezentaciji od sjajnog poentera portlanda Si Džej Mekoluma (27).

Bek Trejlblejzersa je rešio da ovo leto, ipak iskoristi da se što bolje pripremi za narednu sezonu, pa je selekciju SAD stavio u drugi plan, samim tim i svoj debi za nacionalnim tim.

Vest o otkazu Mekoluma objavio je dobro obavešteni Jahu Sports.

 

Pre Gordona i Mekaluma, najveće zvezde tima Harden i Dejvis su takođe obavestili Popoviča da ne računa na njih za ovo leto.

Iza Mekaluma je možda i sezona karijere, pa je i zato njegov otkaz selekciji SAD veliki udarac. Uz Lilarda je i ove sezone najjače vukao Portland, ostaće upamćene njegove dve vanserijske partije protiv Denvera u prvoj rundi plej-ofa, kada je, praktično sam, pogurao svoj tim ka drugoj fazi.

Mekalum je u sedmoj utakmici ubacio 37 poena, a 40 je dao u sada već čuvenom sudaru sa Nagetsima koji je završen psole četiri produžetka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA