≫ 

Košarkaši Golden Stejta jeli srpsku hranu: Ovako su reagovali kada je Smailagić doneo burek i ćevape

Za mlade Voriorse hrana iz Srbije je prava egzotika

  • 13
Alen Smailagić

Printscreen: Twitter/@warriors

Trenutno najmlađi srpski košarkaš koji igra u NBA ligi je Alen Smailagić koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Golden Stejt Voriorsima, na koje se sve više navikava, baš kao i oni na njega. 

Tako je barem sudeći po najnovijem videu koji su zvanične stranice kluba objavile, i na kojem se vidi upravo popularni Smajli koji donosi kese pune domaće srpske hrane. Glavni "probači" naših specijaliteta bili su Džordan Pol i Erik Paskal koji su sa velikom dozom rezerve posmatrali Alena kako im sa mnogo entuzijazma nudi hranu.

Na stolu je bio burek, ćevapi i, naravno, jogurt. Ipak, ono što bi nekom sa ovih prostora bilo potpuno normalno, za Amerikance je delovalo blago rečeno, šokantno. Tako je Paskal probao burek, koji mu se i najviše dopao. Pitao je: "Šta je ovo", a Alen je uspeo da mu objasni da je reč o "piti od mesa". Sa druge strane, Džordan Pol je konstatovao da je burek Erikova hrana, jer je pojeo već 5 parčeta.

Pravi šou nastao je kada je na red došao jogurt. To je bio izazov kojem niko od njih nije mogao da odgovori, a kako je sve izgledalo na licu mesta, kao i zbunjenog Smajlagića koji nije verovao da neko našu hranu ne može baš da "omiriše" pogledajte u videu:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    21. jul 2019 | 09:40

    Pa da im je ponudio nesto puno gmo otpada,polizali bi i prste

  • maxmax

    21. jul 2019 | 11:26

    Kao nešto njuše, kao da nikad nisu čuli za jogurt, pitu i meso sa roštilja. Da im je doneo sarmu recimo pa i da razumem tako nešto sigurno nisu Probali. Ovi ameri su toliko zaglupljeni da dalje od svog kvarta ne vide ništa, juče su nastali ej, ništa svoje nemaju. Sem smeća od brze hrane, ajd neka bude da je njihovo.

  • Marija

    21. jul 2019 | 11:13

    Tipične američke budaletine. Meni se pov* od samog mirisa iz Mc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA