≫ 

Gde je, šta radi Džok Lendejl? Centar Partizana u đakuziju, malo cirka, malo zakucava! (FOTO)

Košarkaš uživa u odmoru u Australiji

  • 4
Džok Lendejl Printscreen: Instagram/jocklandale

Posle sezone u Partizanu, centar Džok Lendejl nije igrao u košarkaškoj Super ligi Srbije, a od kada je dobio dozvolu da, zbog povrede, na kratko ode u Ameriku, nije se pojavljivao u Srbiji.

Od tada do danas, Australijanac je uspeo da se oporavi od povrede, igra Letnju NBA ligu, prema nekim navodima potpiše i za Žalgiris, o čemu je za Telegraf govrio predsednik Partizana Ostoja Mijailović, i da se vrati u domovinu.

Po svemu sudeći, ne ide mu ni malo loše, jer se u pauzi između treninga opušta u đakuziju, uz pivo.

Fotografiju je postavio na Instagram, ali je brzo obrisao.

Džok Lendejl Printscreen: Instagram/jocklandale

Da podsetimo, Džok Lendejl obavezao se na vernost Partizanu, i samo u slučaju da neki od klubova plati obeštećenje, moći će da promeni sredinu.

- Lendejl je sto odsto igrač Partizana. Dobio je, na lični zahtev, dozvolu da ode u Ameriku na 7 dana kako bi se lečio. To je odobreno. A kada je to objavljeno, u medijima se brzo pojavila vest da je on igrač Žalgirisa, kojem čak iz tog kluba žele dobrodošlicu. Ovo prvo što sam rekao je zapravo istina. Da li će on otići u Žalgiris ili neki drugi klub još uvek se ne zna.

- On ima visoko obeštećenje koje je tri puta veće od njegovih godišnjih primanja. Samim tim, višestruko je veće od onoga što je Partizan za njega platio. Šta god da se desi, Partizan će biti u velikom plusu - rekao je svojevremeno Mijailović za Telergaf.

Džok Lendejl Printscreen: Instagram/jocklandale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    21. jul 2019 | 13:44

    Оџо га одучио. Показао ко је тата у рекету. Па и да им се врати, опет тееешка борба да уђу у 4. Њему се и не исплати да игра у тиму који тешко улази у плеј оф...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA