≫ 

Đorđević posluje sa Partizanom: Bolonja dovodi Teodosiću pleja crno-belih

Slovenac će posle samo jedne sezone sa trinkijerijem karijeru nastaviti u italiji

  • 5
Aleksej Nikolić Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Partizan još uvek nije formirao tim za predstojeću sezonu, a po svemu sudeći još jedan odlazak iz kluba je sve izvesniji. 

Kako prenosi košarkaški portal Sportando, plejmejker Partizana, Aleksej Nikolić najverovatnije napušta klub jer je za usluge mladog Slovenca zainteresovan italijanski Virtus.

Tako će selektor Srbije, ujedno i trener Bolonje, Aleksandar Đorđević, pored Teodosića na raspolaganju imati i talentovanog košarkaša koji sa nacionalnom selekcijom Zmajčeka ima zlato sa Evropskog prvenstva.

Ipak, kako je popularni Ali pod ugovorom, tim iz Bolonje će morati da plati obeštećenje propisano ugovorom, pa će se tako pristojna cifra sliti u kasu crno-belih, što nije bio slučaj ranijih godina.

Da podsetimo, slična situacija je i oko transfera Vanje Marinkovića za koga je zaintereovana Valensija koja će morati da plati oko 200.000 evra, kao i kod centra Džoka Lendejla, koji je slobodan u izboru nove sredine u slučaju da zainteresovana strana uplati crno-belima obeštećenje od oko 300.00 evra, što nije mala svota kada je reč o košarkaškim transferima.

VIDEO: Miloš Teodosić napokon progovorio o Crvenoj zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    21. jul 2019 | 13:54

    Доста су се појачали ови у односу на прошлу сезону. Пола тима продали, а неки и не долазе. Мада, треба скупити лову за њиховог тренера, треба неко да нас засмејава...

  • joakim

    21. jul 2019 | 15:06

    Sto valja donekle ode za sitninu i posle kriv Covic ste su tako nisko pali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA