≫ 

I Novi Lebron otkazao Svetsko prvenstvo: NBA zver Zajon Vilijamson neće u Popovičev Drim tim!

Nova zvezda Pelikansa odlučio je da se posveti pripremama za prvu NBA sezonu

  • 3
Zion Vilijamson Foto: Gouliver/Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Posle otkaza Hardena i Gordona, utisak je da nema kraja problemima sa kojima se novi selektor nacionalnog tima Sjedinjenih Američkih Država Greg Popović suočava, jer se seriji otkaza za Svetsko prvenstvo u Kini priključio i prvi pik sa ovogodišnjeg drafta Zajon Vilijamson. 

Naime, kako prenosi novinar Šams Čarnija Vilijamson želi da ostane fokusiran na pripreme za prvu sezonu u klubu, kao prvi pik sa drafta.

- Prvi pik Nju Orleans Pelikansa Zion Vilijamson se povukao iz kampa nacionalne košarkaške selekcije Sjedinjenih Američkih Država.  Vilijamson i Pelikansi su fokusirani na uklapanje tima u predsezoni. SAD može da bira s akojim timom će igrati u Kini i pored mnogobrojnih otkaza. 

Da podsetimo, od pozvanihi košarkaša prethodno su odustali Entoni Dejvis, Džejms Harden, Kajl Lauri, Erik Gordon, Si Džej Mekalum i Bredli Bil. Takođe, Lebron Džejms snima film Spejs Džem 2, Tompson i Durent su povređeni, a Kari je odlučio da se odmori.

Sve u svemu, barem po imenima, ovaj sastav SAD-a ne deluje nepobedivo. Na njemu se još nalaze: Damian Lilard, Kemba Voker, Donovan Mičel, Kris Midlton, Džejson tejtum, Harison Barns, Tobias haris, Kajl Kuzma, Pol Milsap, Pi Džej Taker, Andre Dramond, Bruk Lopez, Kevin Love i Majls Tarner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA