≫ 

Legendarni Dankan se vraća: Popovič pozvao svog omiljenog igrača za prvog asistenta

Čovek koji je harao u dresu San Antonio Sparsa vraća se na mesto velikog uspeha

  • 0

Legendarni košarkaš San Antonio Sparsa Tim Dankan vraća se iz penzije na mesto stare slave, pa će tako u ulozi asistenta pomagati svom dojučerašnjem mentoru i treneru Gregu Popoviču u novoj sezoni. 

Posle odlaska dosadašnjeg asistenta Etorea Mesine iz Sparsa, jer je preuzeo Olimpiju Milano, za upražnjeno mesto Dankan je bio jedina opcija.

- To je samo flertovanje, jer i ja sam njemu služio kao asistent tokom 19 godina, pa je red da mi vrati uslugu - u svom šaljivom maniru je prokomentarisao Greg Popovič angažovanje Dankana.

Da podsetimo, Dankan je izabran na draftu 1997. godine kao prvi pik od strane San Antonio Sparsa, za koje je igrao tokom čitave karijere. Ima nebrojano mnogo individualnih i timskih nagrada, a dovoljno je reći da je petostruki osvajač NBA prstena.

>>> Američki tim za SP u Kini se osipa, mnoge superzvezde otkazale su učešće, a samim tim rastu šanse Srbije za zlato! Trenutno je kvota da će Orlovi postati najbolji na planeti, prvi put posle 2002, čak 13. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na SP u Kini.

VIDEO: Greg Popović voli Srbiju ali ne voli da ga po zemlji vozi Paspalj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA