≫ 

Novi šou od reklame Evrolige: Treneri došli na razgovor za posao, Željko Obradović ih oduvao (VIDEO)

Dovoljno je bilo izvaditi pehare

  • 7
Željko Obradović Foto: Twitter.com

Evroliga nas svaki put pred početak sezone obraduje zanimljivom reklamom u kojoj se košarkaši i treneri užive u uloge glumaca, ovaj put, briljirao je Željko Obradović.

Napravila je Evroliga intervju za posao, u kom su treneri bili ti koji moraju da zadive igrače. Kajl Hajns je predvodio pregovaračku ekipu evroligaških igrača, a na "vrućoj" stolici smenjivali su se Ergin Ataman, Dimitris Itudis, Pablo Laso...

Na početku je Dejan Radonjić delovao oduševljeno po izlasku sa intervjua, a ostali su se prilično potrudili da zadive Hajnsa i ekipu.

Simpatično je delovala scena u kojoj je trener Asvela Zvezdan Mitrović pokazao šta mu je glavni adut - broj telefona Tonija Parkera, vlasnika kluba koji vodi.

A za kraj, dominacija je pripala Željku Obradoviću, samo je izvadio devet evroligaških pehara koji simbolizuju njegovih devet titula, uz priznanje za najboljeg trenera.

Uživajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    23. jul 2019 | 18:24

    Svi na jednu a Zeljko Obradovic na drugu stranu i opet... nije egal!

  • Beast

    23. jul 2019 | 18:10

    Pa naravno jos kad bi mi braća Srbi malo više cenili ovakvu legendu to bi bila lepa priča. A ne da lajemo uvek kao kute.

  • DARKO 100%

    23. jul 2019 | 18:48

    Dela sve govore🏀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA