≫ 

Prva fotografija Ognjena Kuzmića posle nesreće! Doktori u neverici: On je medicinsko čudo! (FOTO)

Košarkaš crveno-belih oporavlja se neverovatnom brzinom

  • 47
Ognjen Kuzmic

Ognjen Kuzmić sa suprugom Tomišom i sinom; Foto: Srpski Telegraf

Ognjen Kuzmić se u potpunosti oporavlja od povreda koje je zadobio posle teške saobraćajne nesreće u blizini Banjaluke 14. jula. Za 10 dana, centar crveno-belih se probudio iz indukovane kome, imao je tešku operaciju vilice, ponovo je stao na noge i raspoložen je u Urgentnom centru i što pre želi da ode na kućno lečenje.

Portal Republika došao je i do prve fotografije Ognjena Kuzmića posle saobraćajne nesreće. Njega svakodnevno posećuju članovi porodice, a Kuzmić je bio raspoložen i da se fotografiše sa svojom suprugom Tomišom i sinom Nikolajem, koji su došli iz Amerike odmah nakon što su čuli informacije o saobraćajnoj nesreći.

Svi u bolnici su u čudu kako se Kuzmić tako brzo oporavio, posle tako teške nesreće gde su se mnogi čudili kako je uopšte preživeo.

VIDEO: Delije pružile podršku i Kuzmiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    24. jul 2019 | 12:51

    Šta je sa momkom koji je bio suvozač, on je isto u komi i za njega nije bilo mesta u helikopteru za Beograd, možda zato što nije poznat već je običan radnik, ali i otac troje dece.

  • Vesna

    24. jul 2019 | 11:54

    E napokon jedna lijepa vijest....svako dobro i sve najbolje od srca!!!!

  • B i L

    24. jul 2019 | 11:16

    A sta je sa momkom koga je Kuzmic vozio i teze je povredjen od njega, nalazi se i dalje u komi u klinickom centru Banja Luka,zasto se o njemu neka rec ne napise i zasto i on nije prebacen u Begrad nakon povreda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA