≫ 

Šekil O' Nil hara Hrvatskom: Pričao je komšijama o Srbima, nadimku O'Nilović i kultu Dražena (VIDEO)

Još jednom se pokazao kao sjajan tim

  • 6
Šekil ONil Foto: Youtube.com

Šekil O'Nil je sigurnom najbolji miks najopuštenije i najostvarenije NBA zvezde. Dobroćudni džin ovih dana uživa na hrvatskom primorju, tu se našao u ulozi DJ-a, a dao je jedan zanimljivi sportski intervju.

Imao je dobro znanje Šek o Balkanu i igračima sa prostora SFRJ, vodio je kultne duele sa Divcem, a posebno ceni Dražena Petrovića.

- Znam da iz Hrvatske dolazi najbolji Evropljanin koji je zaigrao u NBA ligi Dražen Petrović. Toni Kukoč i Dino Rađa su mi takođe zadali dosta muka u nekim utakmicama, znam da iz vaše zemlje i zemalja koje je okružuju dolazi dosta dobrih košarkaša. A dolazi i jedan za koga ni vi još niste čuli.

Koji?

- O’Nealović, ha, ha, ha... Da, jednom sam vezao 12 slobodnih bacanja, što baš i nije bila moja specijalnost, pa sam rekao treneru: ‘Od danas me zovite O’Nealović’.

Zbog čega?

- Zbog toga što nikad nisam čuo za nekoga ‘vića’ koji nije bio dobar šuter. Svi koji su u NBA došli iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore ili Bosne i Hercegovine dobri su šuteri, a većini prezime završava na ‘vić’ ili ‘ić’. A Dražen je bio prvi koga sam primetio. Tek sam došao u NBA svet i nisam bio neki šuter, a on je trpao kao lud u dresu Netsa. Jednom je ubacio 52 s takvom neviđenom lakoćom. Zbog toga sam ga voleo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA