≫ 

Deseti otkaz u reprezentaciji SAD, odustao i Jokićev saigrač iz Denvera

Iskusni Pol Milsap preskočiće Mundobasket poput najvećih zvezda sa spiska Grega Popoviča

  • 7

Više i nije novost vest da je neko od igrača sa spiska selektora košarkaške reprezentacije SAD Grega Popoviča, odustao od namere da predstavlja svoju zemlju na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

Novi otkaz reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država dostavio je Denverov krilni centar, iskusni Pol Millsap, prenose američki mediji.

Milsap je već deseti u nizu koji je odustao nakon što su svoje nastupe na Mundobasketu otkazali Entoni Dejvis, Si Džej Mekalum, Džejms Harden, Erik Gordon, Tobajas Heris, Bredli Bil, Demian Lilard, Zajon Vilijamson i Kevin Lav.

Reprezentacija SAD-a pripreme počinje 5. avgusta, a za Grega Popoviča situacija je daleko od bajne.

Sledeći od igrača koji je na spisku, a mogao bi odustati, je plejmejker šampiona NBA Kajl Lauri, koji je nedavno imao lakši operativni zahvat na palcu i sigurno je da će početak priprema dočekati rovit.

Od igrača koji su trenutno u rosteru, a ostali su sa prvobitnog spiska, su Kemba Voker, Donovan Mičel, Andre Dramond, Džejson Tejtum, Bruk Lopez, Pi Džej Taker, Eron Gordon, Kajl Lauri, Kris Midlton, Kajle Kuzma, Džejlen Braun, Markus Smart, Majls Tarner i Tadeus Jang.

Popovič je naknadno pozvao Majlsa Plamlija i Montreza Herela, međutim već postoje nagoveštaji da će i centar Klipersa odustati od reprezentativne akcije. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чичарито

    26. jul 2019 | 07:11

    И даље јака репрезентација, потанки су само на центарској лини, једино драмонд прави центар

  • Dadi

    26. jul 2019 | 09:14

    Ako još 10 otkazu, oni su i dalje najbolja ekipa!Možemo mi sa njima, ali svejedno ko bude igrao za SAD oni su uvek favorit

  • Ccc

    26. jul 2019 | 09:26

    Kao i obicno kukavice....znaju ko jih ceka na drugoj strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA