≫ 

Otkazi Amerikanaca razbesneli navijače: Prevareni smo, dali smo 300 dolara zbog Hardena i Lilarda

Selekcija SAD i dalje je jaka, ali navijači žele da vide glavne zvezde

  • 1

Selekcija Sjedinjenih Američkih Država glavni je favorit za osvajanje Svetskog prvenstva u košarci koje se ove godine održava u Kini, ali tim je, i te kako, poljuljan posle velikog broja otkaza koji je razbesneo navijače, naročito one u Australiji. 

Naime, kako prenose mediji u toj zemlji, u okviru priprema za Mundobasket tim Grega Popoviča trebalo je da odigra niz pripremnih utakmica. Tako je posle meča sa Španijom na domaćem terenu u Anahajmu, planirana turneja u Australiji od 22.-24. avgusta.

Tako CBS prenosi da su karte planule, ali i to, da je organizator morao da menja reklamni plakat zbog otkaza košarkaša SAD. Tako su na prvobitnom posteru bili Kajl Lauri, Duretn, pol Džordž, Harden i Dejvis, koje su sada zamenili Kemba Voker, barns, Tejtum i Dramond.

Sve u svemu, Oziji su besni na organizatore, kao i na Drim tim i smatraju da su obmanuti.

- Potrošio sam bogatsvo na karte kako bih sina odveo da vidi svog idola. Osećam se prevareno - napisao je jedan od navijača i dodao:

- Dao sam 300 dolara za najgora mesta. Ovo je nepošteno. 

Da podsetimo, odustali su redom Džejms Harden, Erik Gordon (Hjuston), Entoni Dejvis (Los Anđeles Lejkers), Si Džej Mekalum, Demijan Lilard (Portland), Zajon Vilijamson (Nju Orleans), Tobajas Heris (Filadelfija), Bredli Bil (Vašington), kevin Lav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.

    30. jul 2019 | 12:24

    Pa znaju da će ih naši pokidati, pa bolje da ne budu u tom timu ! 🇷🇸🏀🏆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA