Makabi opet "drma" na tržištu: Stigla "zver" za kidanje obruča i Fenerovo NBA pojačanje

Tajler Enis i Kvinsi Ejsi novi dodaci u rosteru tima iz Tel-Aviva

  • 0

Foto: youtube/Scouts Honor Celtics

Makabi je, po tradiciji, ambiciozno pristupio u predsezoni sa formiranjem ekipe koja uvek puca na najviše ciljeve. Novi igrač "Ponosa izraela" postao je bivši krilni igrač brojnih NBA klubova Kvinsi Ejsi (201 cm, 28), a na pomolu je i potpis sa još jednim eks NBA imenom - Tajlerom Enisom (24, 191) cm.

Enis će, ipak, pre potpisa, morati da prođe stroge lekarske preglede kako bi se utvrdilo da li je potpuno fit nakon teške povrede skočnog zgloba koju je doživeo u oktobru u dresu Fenerbahčea.

Kanadski košarkaš je stigao u redove turskog tima kao veliko pojačanje prethodne sezone, odigrao je tek tri meča u Evroligi pre povrede, a u međuvremenu se oporavio i prihvatio ponudu Izraelaca.

Naravno, njegov angažman zavisiće od ishoda pregleda u Makabiju.

Kada je u pitanju Ejsi, reč je o vrlo borbenom, eksplozivnom i atraktivnom igraču sa velikim NBA iskustvom koje je prikupio na 337 utakmica u najjačoj ligi sveta. Branio je boje Toronta, Sakramenta, Njujorka, Dalasa, Bruklina, Finiksa, nastupao je i za kineski Šenžen, a sad će se prvi put oprobati i u najjačoj evropskoj konkurenciji.

- Uzbuđen sam što ću obući dres Makabija, što ću doneti strast, odlučnost i energiju u svaku utakmicu na našem cilju ka uspehu. Sšreman sam za novi izazov, spreman za pobede - poručio je Kvinsi Ejsi.

Neke od njegovih najatraktivnijih poteza iz karijere možete videti u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA