Greg konačno odabrao sve igrače: Ovi Ameri su ostali posle navale otkaza najvećih NBA zvezda!

I dalje je jak sastav...

  • 6

Košarkaška reprezentacija SAD okupiće se 5. avgusta u Las Vegasu, a poslednji pozvani igrač je Bam Adebajo iz Majamija.

Centar Hita će biti deo ekipe, koja će se spremati za Svetsko prvenstvo u Kini. Uz njega, stiže Džeren Džekson Džej Ar iz Memfisa, pošto su otkazali Andre Dramond i Motrel Heler iz Klipersa.

Sada je konačno i formiran tim od 16 igrača, četvorica će otpasti sa spiska za Kinu, a Greg Popović imaće težak zadatak, bez obzira na brojne otkaze.

NBA Hjuston Rokets Sakramento Kings Harden predvodi zvezde koje su otkazale Foto: Tanjug/AP

Uz spomenute novajlije, za mesto u avionu za Kinu boriće se Harison Barns, Džejlen Braun, Kajl Kuzma, Bruk Lopez, Kajl Louri, Kris Midlton, Donovan Mičel, Mejson Plamli, Džulijus Rendl, Markus Smart, Džejson Tejtum, Pi Džej Taker, Majls Tarner, Kemba Voker, Tadeus Jang.

Devetorica su sa spiska osvajala zlata sa nacionalnim timom ranije, a stručni štab deluje pakleno, Stiv Ker će biti asistent Gregu Popoviču. Uz njih će biti Lojd Pirs iz Atlante i Džej Rajt, trener univerziteta Vilanova.

VIDEO - Sale o susretu košarkaša sa herojima sa Košara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BojanSK

    2. avgust 2019 | 15:15

    Prealno, da, prejaki su, ali po meni ne.i nepobedivi. Lici.na Indijanapolis. Tada su imali bar po meni jaci tim od.ovog sada...Reggie Miller, Ray Allen, Andre Miller, Baron Davis, Ben Wallace, Paul Pierce, braca Davis... ne gledajte po imenima, mnogo je tu faktora kod svakog dream tima...prilagodjavanje razlicitim pravilima, uigranost, hemija otd itd. Znaci, budite.sigurni da je samo jedno realno... mozemo izgubiti 30 razlike, mozemo i dobiti 30 razlike. Tu statistika i brojke ne.predvidjaju pobednika. A imaju i nekako cudan tim, previse igraca na poziciji 2 i 3.

  • Prejaki su

    2. avgust 2019 | 13:14

    Ma 5 postavu da izvedu,99% osvajaju.

  • Ketbas

    2. avgust 2019 | 13:24

    Ljudi budite realni Kuzma Brown Tatum Young to su atletski predominantni igraci plus solidni suteri kako I Lopes midleton Barns prejaki su I kad isprate 5ti Tim na takmicenju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA