≫ 

Grobari već oduševili Pejnersa: Dobio sam od navijača oko hiljadu poruka!

Letonac je poručio da ne treba prelaziti iz Zvezde u Partizan i obrnuto

  • 7
Foto: KK Partizan

Novi košarkaš Partizana Žanis Pejners ispričao je za letonske medije da je već naučio neka od "pravila ponašanja" u Beogradu kada je reč o odnosu sa navijačima i među dva najveća rivala u Srbiji.

Pejners je istakao da se sa Partizanom dogovarao za dve nedelje i da mu je stiglo oko 1.000 poruka, nakon što je 29-godišnji igrač iz Darušafake prešao u Partizan.

- Beogradski navijači su neverovatni. U prvih nekoliko dana sam dobio oko hiljadu poruka, a za rođendan oko 500 čestitki. To vam daje motiv da se trudite i pripremate za novu sezonu - kaže Pejners.

Nisu mu pisali samo Grobari, već i navijači Crvene zvezde. Uglavnom je, kaže, bilo pristojnih komentara tipa da je birao pogrešan klub ili da je dobrodošao u Beograd. Međutim, Letonac je svestan da sa navijačim strastima u srpskoj prestonici nema šale.

- Nisam još pričao o tome kako se ponašati sa navijačima, ali ću više saznati kad stignem u Beograd. Čuo sam da su jednog košarkaša Partizana okružili navijači Zvezde i da je u restoranu morao da zove policiju kako bi se vratio kući. Ne treba prelaziti iz jednog kluba u drugi - jasan je Pejners.

Sa klupom njegove reprezentacije povezivan je i Andrea Trinkijeri, sadašnji trener Partizana, pa pošto napominje da nije pričao sa Trinkijem o tome zbog čega se ta informacija nije obistilia, veruje da će sada kada će sarađivati u Partizanu to i da sazna.

VIDEO - Kosta Perović: Mnogo sam znao i pročitanih knjiga imao u Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    7. avgust 2019 | 14:21

    FMP je zaista dosta jaci ove godine od Partizana.

  • Dorćol

    7. avgust 2019 | 13:07

    Veliki kockar. Provalili ga turci da se kladi na samoga sebe (pa shodno tome i odigra utakmicu) i da ne izlazi iz kazina.

  • Mrak

    7. avgust 2019 | 13:11

    A Ostoja baronise grobare...satro pustene karte a pola sektora i nema u prodaji.Jel bas hoce da nas otera sa tribina?Koje su to fore?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA