≫ 

Teodosić ide u Italiju, doktori Virtusa preuzimaju lečenje kapitena Srbije!

Stopalo muči Teodosića još iz perioda dok je igrao u LA Klipersima

  • 22
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić počinje borbu sa povredom, zadobijenom na meču protiv Litvanije, u gradu gde će i igrati u novoj sezoni.

Na njega će motriti klupski doktori Virtusa gde je Aleksandar Đorđević šef stručnog štaba.

- Srpski košarkaš Miloš Teodosić će biti u Bolonji u narednih nekoliko dana i tamo će početi sa rehabilitacijom koju će pratiti doktor Virtusa Nani - javljaju Andrea Grosi i Emilijano Karčija.

Teodosić je posle šest meseci odmora od košarke odlučio da se priključi reprezentaciji na pripremama za Mundobasket, odigrao je meč sa Finskom i počeo da se vraća u takmičarski ritam.

Usledila je u subotu utakmica sa Litvanijom kada se Teo povredio već u prvoj četvrtini. Njemu je opet stradala tabanska fascija, a KSS je odmah posle meča sa Litvancima (pobeda Srbije 72:68) započeo terapije.

Terapije će biti nastavljene u Italiji kako bi Miloš bio spreman za novu sezonu pošto od Mundobasketa po svemu sudeći nema ništa.

VIDEO - Teodosić o pripremama za Mundobasket

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    11. avgust 2019 | 23:44

    Pisao sam ovde pre 3 meseca da nije dobro da dodje u Zvezdu ne zato sto je los igrac vec zato sto su doktori u Klipersima jos uvideli da on njegovog profesionalnog igranja vise nema nista....povreda je ozbiljne prirode i nakon par ozbiljnih utakmica stopalo mu otice....nazalost kod amera je surovi interes i imaju manje emocija....imate dosta njihovih procena i izvestaja po americkim sportskim sajtovima jos pre godinu dana samo kod nas to niko ne prenosi...

  • Pera

    11. avgust 2019 | 23:16

    Ovo je definitivno da neće igrati na prvenstvu. Jednostavno, rukovodstvo Virtusa će mu zabraniti da igra, jer bi postojala mogućnost da se povredi još teže, pa da bude izgubljen za sezonu gde ga oni plaćaju 2.5 miliona evra. Setite se kad je Bobi otisao u NBA, a onaj trener iz Zvezde rekao kako je on kraj prvenstva igrao pod inekcijama zbog povrede. Istog sekunda su ga zvali da doleti u Ameriku na snimanje noge i odmah zabrana igranja.

  • Nis

    11. avgust 2019 | 23:36

    Hvala Valjevac za sve do sada . A sada nisi bio posten ni prema sebi ni prema naciji . Znamo svi zarad cega ! Srecan bio .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA