≫ 

Prvi plej Amera odgovorio Saletu: Ne smeta mi "treš tok", treba doći do finala sa Srbima

Pročula se izjava srpskog selektora

  • 2

Košarkaške reprezentacije Amerike i Srbije mnogi priželjkuju u finalu Svetskog prvenstva u Kini, naš tim je u najjačem mogućem sastavu (u slučaju da se Teodosić oporavi), dok su Ameri i sa "trećepozivcima" izuzetno jak sastav. 

Stoga, bilo bi sjajno videti ih ponovo u finalu, a već su i počele igre van terena na relaciji dva tima, tačnije sve je krenulo sa izjavom Aleksandra Đorđevića koja je brzo stigla do tabora Grega Popoviča.

Sale je, malo u šali, poručio Amerima "neka im je Bog u pomoći ako u finalu nalete na Srbiju", na šta Greg se nije naročito osvrtao, dok je ponajbolji igrač tima Kemba Voker ponudio nešto konkretniji odgovor.

- Imamo i važnije stvari o kojima treba da mislimo, čoveče - rekao je novi plejmejker Boston Seltiksa, uz Donovana Mičela definitivno najjača snaga Amerikanaca u spoljnoj liniji.

- Idemo utakmicu po utakmicu. Na kraju dana, i mi i oni (Srbija) moramo proći dug put da bismo se uopšte susreli u finalu. Ako dođe do utakmice, onda ćemo videti šta će biti. Skroz mi je "ok" malo "treš-toka", ne smeta mi to uopšte  - poručio je Kemba, koji je čitavu dosadašnju NBA karijeru proveo u Šarlotu gde je stekao status "ol-stara".

VIDEO: Ozbiljna poruka Saleta posle +20

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simke

    16. avgust 2019 | 11:23

    Iskreno, ne znam sta bi Saletu da izjavi to.

  • Teodosic

    14. avgust 2019 | 18:23

    Ne bi mogao da igra pleja ni u Dubocici a ne u reprezentaciji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA