≫ 

Partizanu stigao trio pojačanja, sleteo i Tomas posle epizode sa narkoticima

Crno-beli kreću sa novim imenima u nastupajućoj sezoni

  • 19
Foto: partizan.rs

Partizanu su stigla tri pojačanja u istom danu. Ovoletošnje akvizicije su sletele u Beograd, odmah ispozirali sa crno-belim šalovima, a uskoro će i zadužiti opremu osvajača kupa i krenuti sa radom pod palicom Andree Trinkijerija.

Uz Pejnersa, Voldena i Tomasa, u Beograd je sleteo i "starosedelac" Markus Pejdž.

- Danas su u Beograd sletela tri zvučna pojačanja za naš tim - Žanis Pejners, Kori Valden i Rašon Tomas, i jedno dobro poznato lice - Markus Pejdž. Poželimo im dobrodošlicu u crno-belu porodicu - poručio je svojim igračima Partizan.

Svakako da najviše pažnje izaziva pojava jednog od dvojice pridošlih Amerikanaca, Tomasa, koji je 1. avgusta uhapšen zbog posedovanja narkotika. On je u međuvremenu pušten uz plaćenu kauciju, a očito da zbog tog prestupa nije imao problema da se na vreme odazove na početak priprema u novom klubu.

Tomas je uhapšen jer su kod njega u kolima pronađena nedozvoljene supstance, nekoliko pilula ekstazija, 3.5 grama marihuane, kao i dve boce ulja od hašiša, preneli su američki mediji.

Noć je proveo u Kouk kauntri zatvoru u Teksasu, iz kojeg je pušten nakon što je platio kauciju u iznosu od 32.000 dolara.

VIDEO: Savo Milošević izazvao aplauze Turaka na konferenciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    17. avgust 2019 | 19:26

    Оволика појачања, скупа, а опет ће страховати да ли ће ући у 4. Хоће ли неко од надлежних једном већ исконтролисати њихове финансије, одакле паре кад су у подрум кошаркашке европе...

  • KKP

    17. avgust 2019 | 19:10

    Prejaki ove sezone!

  • Matija

    17. avgust 2019 | 20:53

    Upari ti ga sa Ž.Panticem i Tegijem,eto drim tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA