≫ 

Neće me čuditi i ako Popovič odustane: Opaska Hrvata najbolje opisuje trenutnu situaciju u timu SAD

Hezonja nije izgubio smisao za šalu i pored blamaže Hrvata u kvalifikacijama za Mundobasket

  • 1
Greg Popovic Mario Hezonja Foto: Tanjug/AP, Guliver/Elsa/Getty Image

Mario Hezonja će ovo svetsko prvenstvo, kao i njegovi sunarodnici, pratiti izdaleka, Hrvati nisu izborili plasman u Kinu, no to nikako ne smeta novom košarkašu Portlanda da se zabavi na temu Svetskog prvenstva.

Konkretno, Hezonja je prokomentarisao pravu epidemiju otkaza američkih košarkaša Gregu Popoviču, a svojim tvitom dobrano je nasmejao košarkaške zaljubljenike.

- Uopšte neću biti iznenađen ako se i Greg Popovič povuče - "tvitnuo" je Hezonja.

Zaista, čak i takav scenario uopšte ne bi bio iznenađujući nakon masovnog odustajanja igrača sa prvobitnog Popovičevog spiska koji je brojao 35 imena.

Na aktuelnom rosteru samo su četvorica košarkaša ostala od tog broja (Voker, Midlton, Tarner, Barns), ukupno ih popovič ima 13 na raspolaganju, pa Hezonjina poruka i te kako ima smisla iako je izrečena u kao poptuna šala.

VIDEO - Saša Obradović: Greg Popović otkida na Srbe, bilo je lepo pobediti ga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    18. avgust 2019 | 17:01

    Ne znam odakle im obraz da oni komentarisu bilo koga? Sluzili su kao ekipa za pravljenje + razlike ostalima. O cemu on prica i odakle mu uopste hrabrosti da se javi... Ovim hrvatima nista sveto nije, toliko su jaki u basketu da ce gledati kraj tva kako se igra kosarka u svetu. Svi zajedno cela nacija kad im se skupi nije ni do kolena ovom coveku a ne nesto drugo. Beda, cemer i jad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA