≫ 

Teo nije među 12 Orlova koji lete u Kinu: Srbija kreće na Mundobasket

Kapiten Srbije ostaje u Beogradu na intenzivnim terapijama

  • 34
Stefan Jović, Miloš Teodosić

Foto: Marko Jovanović

Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak kreće put Kine gde će odigrati tri pripremne utakmice pred početak Svetskog prvenstva.

Kako prenosi RTS, među putnicima neće biti kapiten Orlova Miloš Teodosić koji će ostati u Beogradu na dodatnim terapijama.

Pre polaska za Šenjang, selektor Đorđević će u utorak održati konferenciju za medije na kojoj će govoriti o planovima i stanju tima pred početak Mundobasketa. Barem za sada, nada za oporavak plejmejkera Srbije postoji, a kako je poslednji rok za registraciju igrača dva dana pre početka turnira, 29. avgust, nije nemoguće da se Teo priključi timu.

Za sada je poznato i to da će Lučić krenuti na završni deo priprema, jer se oporavio od povrede butnog mišića zbog koje je propustio Akropolis Kup. Takođe se navodi, da u slučaju da se Teodosić ne oporavi do prvenstva, Miroslav Raduljica preuzima kapitensku traku orlova.

VIDEO: Lučić: Protiv Amerikanaca sam igrao samo na igrici, daj Bože da se sretnemo uživo u Kini

U Kinu na pripremni turnir putuju: Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica i Nikola Milutinov.

Srbija će 23. avgusta igrati pripremni duel sa Italijom, potom je očekuje meč sa Novim Zelandom 25. avgusta, dok će generalnu probu za Svetsko prvenstvo imati protiv Francuske 27. avgusta.

Da podsetimo, Svetsko prvenstvo u Kini počinje 31. avgusta i traje do 15. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spasibo

    19. avgust 2019 | 23:18

    Hvala

  • VESNA

    19. avgust 2019 | 23:09

    JOVIC MNOGO TANAK !!

  • E

    20. avgust 2019 | 08:27

    Raduljica je skroz nepotreban videlo se na utakmici sa Grckom kakav crni kapiten on. Zalosno sto Djordjevic salje losije igrace samo jer su mu miljenici a Kalinica ostavio kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA