Zvezdina "haubica" i preplanuli Tomić se vratili u Beograd i poslali važnu poruku navijačima (VIDEO)

Beron došao po nove pobede

  • 17
Foto: Printscreen Youtube

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron stigao je u Beograd pred pripreme za novu sezonu i jedan je od prvih koji će se staviti na raspolaganju treneru Milanu Tomiću.

Trener Zvezde se takođe vratio sa odmora, a po tamnijem tenu bi se reklo da mu je pauza između sezona i prijala.

Beron je odmah po dolasku imao i važnu poruku za navijače crveno-belih rekavši da jedva čeka da počne s treninzima i pripremama.

- Šta se radi ljudi? Drago mi je što ću biti ovde i ove godine, što ću igrati u Evroligi i zbog toga će nam trebati vaša podrška u Areni i Pioniru. Jedva čekam da treniram sa starim saigračima i upoznam nove, smatram da imamo prilično dobar tim i krenućemo sa treninzima ove nedelje - rekao je Beron za klupski sajt.

Bek srpskog i regionalnog šampiona je imao i šal na kom se nalazi moto kluba ove sezone: "zajedno stojimo, zajedno možemo". Bili se nada da će odbraniti titulu u ABA ligi i košarkaškoj Superligi Srbije. Na putu do oba trofeja je bio jedan od ključnih igrača u Tomićevom timu.

Da podsetimo, klub je u ponedeljak objavio spisak igrača koji su došli prvi na pripreme i prošli lekarske preglede. Među njima su bili Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Stratos Perperoglu, Nemanja Nenadić, Boriša Simanić, Filip Čović i Majkl Odžo. Trener Crvene zvezde će prozivku obaviti 22. avgusta.

VIDEO - Bili Beron o tome da li je napravio korake

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    20. avgust 2019 | 08:35

    Били хаубица, и гробарска ноћна мора...само нека "гранатира"

  • SrbskiBek

    20. avgust 2019 | 09:43

    Ajmo po jos jednu titulu...DOMINACIJA !!

  • Гидри

    20. avgust 2019 | 09:37

    Убица тројки дечјег лица, Били Кид Хаубица

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA