Gillette® predstavio Skinguard, jedinstveni brijač za muškarce sa osetljivom kožom

Brend Gillette®, kompanije Procter&Gamble, u Srbiji je lansirao novi SkinGuard brijač, inovaciju koja zadovoljava potrebe muškaraca koji imaju osetljivu kožu i kojima je potreban brijač koji ne iritira kožu

  • 7
Gillette brijanje Branko Lazić

Foto: Promo/Goran Paucanović

Gillette® SkinGuard je jedinstveni klinički¹ dokazan brijač, dizajniran specijalno za osetljivu kožu lica, a posebna SkinGuard tehnologija je postavljena između dva optimalno raspoređena sečiva i deluje na težinu ruke tako da nožići vrše manji pritisak na osetljivu kožu. SkinGuard ima tanje oštrice od drugih brijača, a između kojih se nalazi jedinstvena zaštita. Apsorbuje pritisak na kožu, ravna je i izdiže oštrice, kako bi se redukovao kontakt sa osetljivom kožom lica i vrata. Dva sečiva, prilagođene sečivne snage, optimalno su raspoređena sa svake strane, tako da smanjuju povlačenje i pritisak. Upravo ova tehnologija  čini ga najboljim i najadekvatnijim brijačem za osetljivu kožu.

Gillette brijanje #ObrijRaduljicu

Foto: Promo/Goran Paucanović

U istraživanju sprovedenom na teritoriji Srbije, za potrebe lansiranja novog Gillette SkinGuard brijača više od 65 odsto istaklo je da nema osetljivu kožu. Uprkos tome ispitanici starosti do 45 godina u podjednakom procentu rekli su i da ih iritira proces brijanja, kao i neprijatan osećaj na koži nakon brijanja. Muškarci su najviše iskazali nezadovoljstvo proisteklo zbog korišćenja tupog, nekvalitetnog žileta, dok su neki iziritirani čitavim procesom brijanja. Pored toga, našli su se i odgovori poput nezadovoljstva izazvanim dužinom samog procesa, moguće povrede, peckanja kože, loše pena za brijanje itd.

Kako Gillette SkinGuard brijač deluje na različitim tipovima kože i različitim bradama pokazali su igrači SkinGuard tima: košarkaši Novica Veličković i Branko Lazić, kao i glumci Bojan Perić i Aleksandar Radojičić. Oni su odgovorili na izazov svog kapitena Miroslava Raduljice i nakon napornih treninga poslati su na brijanje SkinGuard brijačima. Brijanje su završili bez iritacija, a svoje zadovoljstvo iskazali su istim izazovom koji su uputili Miroslavu Raduljici. Izazov #ObrijRaduljicu je počeo!

Gillette brijanje Boki Perić

Foto: Promo/Goran Paucanović

¹Nezavisna klinička studija sprovedena u Sjedinjenim Američkim Državama za potrebe kompanije P&G ocenila je bezbednost upotrebe SkinGuard brijača i utvrdila je da je brijač bezbedan za upotrebu na osetljivoj koži.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bica

    20. avgust 2019 | 13:55

    Za koliko upotreba je taj brijac

  • ivana

    20. avgust 2019 | 13:29

    ja bi macana sa slike...

  • Streljastvo je lepse

    20. avgust 2019 | 15:25

    Ene Le_Branko... Pa on jedino moze da reklamira brijace... Nadam se da ce sam da ode u fmp da ga ne isterujemo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA