≫ 

Žao nam je što Miloš neće biti u Kini: Virtus izdao saopštenje o daljim planovima za Teodosića

Klub iz Italije radi na oporavku srpskog plejmejkera

  • 7
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Košarkaška reprezentacija Srbije  putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu, a među 12 košarkaša neće biti Miloša Teodosića, za kojeg je selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević istakao da neće igrati, što je potvrdio i njegov klub Virtus iz Bolonje. 

Italijanski tim se zahvalio Košarkaškom savezu Srbije i saopštio da će Teodosić narednih dana doputovati u Italiju, gde će nastaviti sa rehabilitacijom povređenog stopala.

– U stalnom smo kontaktu sa kolegama iz reprezentacije Srbije. Želeo bih da zahvalim predsedniku KSS Predragu Daniloviću, treneru Đorđeviću i profesoru Radovanoviću na dosadašnjoj saradnji. Vrlo dobro znamo šta Miloš Teodosić znači za reprezentaciju Srbije i žao nam je što neće biti u Kini.

- Ali, moramo na prvo mesto da stavimo zdravlje igrača i upravo to činimo. Sveodoci smo sve češćih povreda vrhunskih igrača i mora se obratiti posebna pažnja zbog sve prenatrpanijeg kalendara takmičenja. Previše je povreda i veliki igrači moraju da budu zaštićeni jer su oni glavni protagonisti ovog spektakla - rekao je izvršni direktor Virtusa Luka Baraldi.

VIDEO: Da li Teodosić ide na Mundobasket i možemo li do medalje?

Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy.rs

    20. avgust 2019 | 18:53

    Nije njemu nista.

  • Putin R.S

    20. avgust 2019 | 20:27

    Bolje sto ne ide jer i onako nije u formi. Nema kondiciju ni za jednu cetvrtinu. Imamo Micica koji je imao zversku sezonu. Nije mi zao sto nije otisao.

  • Pera Kojot

    20. avgust 2019 | 20:11

    Meni nije zao cak mi i drago

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA