≫ 

Kinezi euforično dočekali srpske košarkaše, Bobi i Jokić najveće atrakcije (FOTO)

Najbolji košarkaši Srbije stigli su u najmnogoljudniju zemlju sveta

  • 4
Foto: kss.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je u ranim jutarnjim satima (utorak na sreu), oko 04.00 sata po našem vremenu u Šenjang, letom preko Frankfurta, gde ih je dočekalo lepo vreme i temperatura oko 26 stepeni Celzijusa, ali to nije sve…

Ono najprijatnije priredili su im lokalci - više desetina kineskih ljubitelja košarke sabralo se na aerodromu na dočekaju srpske košarkaše.

- Odmah po sletanju i završetku pasoške kontrole, naše košarkaške dočekali su navijači iz Šenjanga sa transparentima i slikama igrača, očigledno veliki ljubitelji NBA lige i naših centara Bobana Marjanovića i Nikole Jokića. Ljubazni Kinezi su strpljivo čekali da se fotografišu i da im se naši asovi potpišu na dres ill majicu, a ista stvar se ponovila i po dolasku u hotel "Vanda vista", gde je smešten naš nacionalni tim - piše na sajtu KSS.

Posle odmora po dolasku u hotel, selektor Aleksandar Đorđević je održao i prvi trening u Šenjangu, i to u dvorani Lioaning Gimnazijum, gde će igrati dve od tri utakmice turnira.

Naš tim prvi meč na turniru u Šenjangu igra u petak 23. avgusta od 13.30 po srednjeevropskom vremenu sa reprezentacijom Italije, dva dana kasnije u istom terminu zakazan je okršaj sa Novim Zelandom, a u utorak 27. avgusta takođe od 13.30 je utakmica protiv Francuza.

Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra 31. avgusta od 9.30 u Fošanu, protiv reprezentacije Angole.

VIDEO: Amerika je "Dream team", ali je Srbija "European nightmare": Analiza odbrane i napada Srbije pred SP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexter

    21. avgust 2019 | 11:47

    Hvala braskom i prijateljskom narodu Kineskom

  • 😯

    21. avgust 2019 | 15:57

    KOLIKO TO BRAĆE IMATE. AU DA . VELIKA STE VI FAMILIJA.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA