Kao da su nas pokupili sa ulice! Krilu Bostona prekipelo zbog potcenjivanja Amera na Mundobasketu

Amerikanci skupljaju redove pred početak takmičenja

  • 4

Košarkaše SAD ozbiljno iritira raspoloženje koje vlada u javnosti da na prvenstvo sveta idu sa "B" timom. Slična priča provejavala je pre dve godine ovim krajevima kada je Srbija desetkovana išla na Eurobasket, ali su Orlovi tada uzeli srebro.

Istini za volju, Amerikanci posle 19 otkaza najboljih igrača i jesu možda i C tim igrača u odnosu na onaj koji je mogao da se pojavi, ali su i dalje veoma jak protivnik. Kemba Voker, Donovan Mičel i ostali će svakako biti tvrd orah, a jedan od onih koji su najslikovitije opisali medijske natpise pred Mundobasket je Džejson Tejtum.

- Kao da su nas pokupili sa ulice... Mi smo NBA košarkaši i prilično smo dobri u onome što radimo, takve stvari nas samo motivišu - poručio je Tejtum, krilni košarkaš Bostona.

Da podsetimo, Amerikanci se na Mundobasketu takmiče u grupi E sa Češkom, Turskom i Japanom. Prvenstvo počinje 31. avgusta, a završava se 15. septembra.

VIDEO - Amerika je "Dream team", ali je Srbija "European nightmare": Analiza odbrane i napada Srbije pred SP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiši

    21. avgust 2019 | 20:45

    U Indijanapolisu ocito da niste naucili svoju lekciju. Ako hocete bolje posaljite bolje.

  • Marija

    21. avgust 2019 | 21:12

    Zvanično vi i jeste sa ulice.

  • Xxx

    21. avgust 2019 | 21:13

    Slazem se sa covjekom. Ameri imaju makar 10 odlicnih timova I bez obzira na sve glavni favoriti su. Nama ovakva situacija povecava sanse ali nece biti lako, ima tu jos dobrih ekipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA