≫ 

Španci uhvatili zalet za Mundobasket: Rubio i Gasol do vrha napunili mrežicu Dominikane

Furija je jedan od favorita za osvajanje medalje u Kini

  • 1

Košarkaši Španije ubedljivo su savladali Dominikansku Republiku 102:70. u prijateljskom meču, u okviru priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini. 

Od samog starta susreta popoularna Furija je krenula silovito, napravila seriju od 12:0 i tako potpuno podredila rivala svom ritmu. Do poluvremena Španci su vodili 51:35, da bi se u drugom delu ona dodatno uvećala do konačnih 32 poena razlike.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Riki Rubio koji je predvodio svoj tim do trijumfa sa sa 20 poena i 6 asistencija, Vili Ernangomes dodao je 13 poena, Mark Gasol 12, a Huančo Ernangomes 11 i 7 skokova. Kod Dominikanske Republike, Ronald Roberts junior i Eloj Vargas upisali su po 11 poena.

 Orlovi nastavljaju s pripremama za Svetsko prvenstvo, a danas (13.30) u Kini imaju test protiv Italije, koja će im biti rival i u grupi na Mundobasketu. Kvota na pobedu Srbije s više od 9,5 poena razlike je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Italija.

Da podsetimo, Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta i traje do 15. septembra, a Španija je u Grupi C sa Iranom, TUnisom i Portorikom i jedan je od mogućih protivnika Srbije u drugom delu takmičenja.

VIDEO: Italijani prošli kao bos po trnju u prijateljskoj utakmici protiv Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    23. avgust 2019 | 19:11

    Imaš 4 ozbiljne ekipe,koje će medjusobno da raspodele medalje...Mi, Ameri, Francuzi i Španci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA