Zvezda izbacila sve detalje o sezonskim: Delije mogu da gledaju Evroligu za 330 dinara po utakmici!

Povoljne karte čekaju najbrže!

  • 2
Navijači Crvene zvezde, Delije Foto: Marko Jovanović

KK Crvena zvezda izneo je precizne detalje o prodaji sezonskih ulaznica, koja će početi u ponedeljak u 10 časova u klupskim prostorijama.

- Nakon izuzetno uspešne pretprodaje koja je tokom leta donela izuzetan odziv zvezdaša, vreme je za nastavak kampanje u sezoni jubileja 75 godina postojanja kluba. Zato je simbolika kampanje očigledna i vrlo jasna - Zidine Malog Kalemegdana, naše tvrđave i jubilej kluba, 75 godina postojanja naše Crvene zvezde - navodi klub.

- KK Crvena zvezda cenama ulaznica u prodaji, posebno paketa Evroliga Nivo 400 koji košta samo 5000 dinara za 15 mečeva u "Štark Areni” (330 dinara po utakmici) želi da omogući svima da bodre svoj klub iz najveće hale na Balkanu, ali i da naprave ambijent koji niko nema u Evroligi i po čemu je Crvena zvezda jedinstvena u ovom takmičenju - dodaje se.

Karte za KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda će odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u dvoranama Štark Arena i Aleksandar Nikolić u Evroligi, ABA ligi i KLS-u, a dodaje se da će u dvorani "Aleksandar Nikolić" biti odigrane dve utakmice Evrolige, protiv Barselone i Zenita. Takođe, posle rekonstrukcija, obe dvorane imaće i parking mesta za posetioce.

Karte za KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

Zvezda je iznela i dodatne tehničke informacije u vezi sa prodajnim mestima, radnim vremenom i načinom plaćanja, što možete pročitati ovde.

VIDEO - Konferencija Đorđevića pred početak Mundobasketa: Evo zašto nema Bjelice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    30. avgust 2019 | 20:25

    Njima se najviše isplati da igraju u Železniku Evroligu.Tamo će uspeti pri izvodjenju slobodnih bacanja od strane suparničke ekipe da drmaju konstrukciju od koša.A iskreno me takodje interesuje da im je "čović legenda" dao sezonske po ceni od 0.00 rsd da li bi iko želeo da gleda klub sa najvećim uspehom u Evropi iz 76'(dok su postojali) top18 Evropskih takmičenja na šljaci od 18 ekipa zauzeli su 16 mesto😂😂😂👉👌🔐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA