≫ 

Mini Mamba je Partizanova Bomba: Crno-beli na pragu najvećeg pojačanja?

Želja je Gaudlok, posao se, navodno, privodi kraju

  • 27
ANDREW GOUDELOCK Foto: MN Press

Košarkaški klub Partizan u nastupajućoj sezoni ima samo jedan cilj - plasman u Evroligu!

Na to već ukazuju zvučna pojačanja koje je klub obezbedio treneru Trinkijeriju, zasad ih je sedam (Gordić, Peiners, Mozli, Tomas, Volden, Parahovski i Birčević), a ono osmo, poslednje, trebalo bi da bude i ono najveće.

Kako prenosi portal Mondo, Partizan dogovara saradnju sa Amerikancem Endrjuom Gaudlokom (30, 191 cm), dobro poznatom ovdašnjim ljubiteljima košarke kao košgeterska mašina brojnih evroligaških klubova.

Prema navodima istog izvora, Gaudlok je isprva bio skupa opcija za Partizan, ali je u međuvremenu spustio svoje zahteve, te je time ispunjen onaj najvažniji uslov za dogovor.

Gaudlok je već sarađivao sa Trinkijerijem, u vreme dok su obojica bili na platnom spisku Uniksa, a baš iz tog perioda sećaju ga se navijači Zvezde kao igrača najzaslužnijeg za eliminaciju crveno-belih u polufinalu Evrokupa od ruskog tima u sezoni 2013/2014.

Amerikanac, poznat i po nadimku "Mini mamba", prethodnu sezonu proveo je u redovima Šandong Golden Starsa, a pre toga je sa manje ili više uspeha igrao za Lejkerse, Uniks, Fenerbahče, Ksinjang Flajing Tjgerse, Hjuston, Makabi i Milano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    11. septembar 2019 | 21:29

    IMPERIJA UZVRACA UDARAC.

  • Deki

    11. septembar 2019 | 20:04

    Kapitalno pojacanje. Za one koji ce da pitaju odakle pare,odgovor je: "Preradjujemo i prodajemo sekundarne sirovine". 😉

  • GROBAR PODGORICA

    11. septembar 2019 | 22:55

    AJMO BREEEEEE, IDEMO ŠAMPIONI I SVETI GRB, GAZIMO SVE REDOM, ŠETANJE ABA LIGOM I SVE OSTALO. AJMO, AJDE BREEEEE. CRNO BELA ARMIJA NIKOM SE NE SAVIJA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA