Za nas su uvek šampioni, Srbija ispala - Meridian vraća novac za zlato

Otišli su po medalju, sanjali smo zlato, ali će košarkaši Srbije nažalost igrati od petog do osmog mesta na Mundobasketu

  • 0
Kosarkaska reprezentacija Srbije Srbija Argentina, kosarka

Foto: FIBA

Ipak, Meridian je spremio iznenađenje i pored poraza od Argentine.

Sećate se nepravde učinjene Ivani Španović 2017. godine, kada je naša najbolja atletičarka za Meridian bila ipak zlatna i svetska šampionka?! Nešto slično čeka vas i sada.

Medalja ili vraćamo novac! Upravo tako, za vas samo u Meridian kladionicama! Odnosno, obećano - ispunjeno!

Kako su "orlovi", nažalost, zaustavljeni u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini, tako je Meridian odlučio da šampionski nagradi sve vas koji ste verovali u "plave".

Svako ko je od 03.08. pa do početka SP prognozirao da će se Aleksandar Đorđević i njegovi puleni vratiti sa titulom iz Kine, biće nagrađen za veru u Bogdana, Jokića, Bobija, neverovatnog Micića i ostale sjajne momke.

Najpre smo vam spremili najbolje kvote da Srbija osvaja Svetsko prvenstvo, ali kako do toga ovaj put nije došlo Meridian svima vraća uložen novac na osvajanje zlata, posle eliminacije u četvrtfinale.

Dakle sa Meridianom ste uvek na dobitku i to smo ponovo dokazali! Kao što verujemo da će i košarkaši Srbije ubrzo opet dokazati da su najbolji.

Nije sport uvek samo pobeda, nisu uvek najbitniji pehari, usponi i padovi su sastavni deo, a Meridian nagrađuje i kada niste na vrhu. Jer su naši sportisti ono najbolje što imamo.

Zato, 'ajmo, 'ajde, u nove pobede! Meridian će i dalje nagrađivati za sve vredno što srpski sportisti urade širom planete.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA