≫ 

Mesijev intervju: Ronaldo i ja nismo prijatelji, Grizmana slabo poznajem, nisam kriv za Nejmara!

Argentinac pričao o nekim zanimljivim temama za katalonski Sport

  • 2
Lionel Mesi Printskrin: Youtube/Diario SPORT

Jedan od najboljih fudbalera na svetu, Lionel Mesi, izjavio je da nisu tačne spekulacije da on sastavlja tim u Barseloni!

Mesi je dao opširan intervju za katalonski Sport  u kom je priznao da bi voleo da se Nejmar ovog leta vratio na Kamp Nou.

- Jasno mi je da su neki bili protiv jer je otišao, ali sa sportske strane on je jedan od najboljih napača na svetu i svakako da bi nam značilo da se vrati. Nisu tačne priče da ja sastavljam tim i da sam izričito tražio njegov povratak - rekao je Mesi i dodao:

- Voleo bih da se vrati, nema sumnje da bi povećao naš kvalitet, bili bismo efikasniji sa njim. Iskreno, ne znam da li je uloženo dovoljno truda da se on vrati u Barselonu. Razgovarao sam sa njim tokom pregovora i rekao mi je da hoće nazad. To bi bila velika stvar i za imidž kluba, zarada od sponzora... Pratio sam ceo slučaj iz štampe. Nije mi baš sve bilo jasno. Otkada je sve propalo nismo se više čuli. Mi iz svlačionice smo ništa nametali Upravi, samo smo dali svoje mišljenje.

O Kristijanu Ronaldu...

- Nismo prijatelji jer se ne poznajemo dobro, nismo igrali u istom klubu, delili svlačionicu. Ali viđamo se na nekim događajima. Nema nikakvih problema, tada razgovaramo. Ne znam kada ćemo se idući put videti, svako ima svoje obaveze.

O Antoanu Grizmanu...

- Vrlo slabo ga poznajem. Skoro da se nismo ni sreli. Povredio sam se i ostao van tima, a oni su krenuli s utakmicama. Upoznaćemo se, imaćemo priliku da delimo mnogo toga.

O konkurentima u Primeri i LŠ...

- Atletiko je vrlo dobar tim, izbalansiran, dobro su kupovali. Real je takođe uradio veliku stvar dovođenjem Edena Azara. Juventus i Mančester Siti biće najveća pretnja u Evropi. Svi su jaki, biće ujednačena Liga šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA