≫ 

Seksi cice odlepile, deca vrištala zbog košarkaša Bajerna: Lažni Ibrahimović izazvao haos u Majamiju

Bajernov trik sa Nihadom Đedovićem je potpuno uspeo

  • 2
Nihat Đedović Printscreen: Twitter/@FCBayernUS

Košarkaš Bajerna iz Minhena, Nihad Đedović, neverovatno podseća na fudbalsku zvezdu Zlatana Ibrahimovića zbog čega mu često traže autogram i fotografiju misleći da je upravo švedski fudbaler. Tako je baš iz tog razloga pristao da bude deo malog eksperimenta. 

Naime, kako se našao u Americi, gde je Ibrahimović izuzetno popularan zbog nastupa za fudbalski klub LA Galaksi, đedović je uvezao kosu i prošetao ulicama Majamija.

Zanimljivo, čim je izašao na ulicu počeli su da ga opsedaju navijači. Atraktivne deovjke sa njim su pravile selfije, njegov vozač je zvao sina da mu se pohvali "koga vozi", a kasnije se i sam fotografisao, a klinci na ulicijurili su omiljenog fudbalera.

Ipak, Đedović je umesto na fudbalskom, na kraju završio na košarkaškom terenu, gde je zaigrao basket sa lokalnim sportistima. Kako nije promašivao, mladim basketašima je to bilo sumnjivo. Košarkaška veština odala je Đedovića koji je i sam, na kraju, rekao da nije Ibrahimović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA