≫ 

I Olimpija jača od Fenera: Posle Saletovog Virtusa i Mesina bolji od Obradovića

U prijateljskom meču u Italiji Olimpija Milano pobedila Fenerbahče sa 79:75

  • 3

Košarkaši Fenerbahčea poraženi su od Armanija 79:75 u novom prijateljskom meču u Italiji, i to je drugi poraz u dva dana, jer su u petak ubedljivo poraženi od Virtusa, Aleksandra Đorđevića sa 94:68.

Doduše, Fener koji se nalazi na italijanskoj turneji prijateljskih mečeva je igrao bez Nanda de Koloa, Žofri Lovernja i Jana Veselog. Slukas je ubacio 13 poena, dok je Nikola Kalinić dodao 10, a Štimac 6 poena. Kod Olimpije Serhio Rodrigez je dao 24 poena.

Olimpija: Dela Vale 9 , Mak 15, Micov 3, Biligna 6, Moraskini 2, Rol 9, Serhio Rodrigez 24 (5/6 za dva, 4/8 za tri, 4/4  5 ass), Tarcevski 1, Cinciarini, Rej, Barns, Vajt 6, Bruks 2.

 

Fenerbahče: Vestermann 2, Mahmutoglu 9, Kalinić 10, Biberović, Slukas 13, Villiams 12, Kandan 5, Ali 12, Duverioglu 6, Štimac 6.

 

Dan ranije, sada već bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević posle Mundobasketa vratio se klupskim obavezama u Virtusu. Tim iz Bolonje je pred svojim navijačima ostvario ubedljiv trijumf protiv Fenerbahčea Želimira Obradovića - 94:68.

Domaći klub nije mogao da računa na Miloša Teodosića, koji se još uvek oporavlja od povrede stopala, a njegovom odsustvu u ekipi Virtusa istakli su se Vins Hanter, Frank Gejns i Kajl Vims, dok su naši internacionalci Stefan Marković odnosno Stefan Nikolić bili u kategoriji solidnih.

U timu iz Istanbula najefikasniji su bili Melih Mahmutoglu i Ali Muhamed, Vladimir Štimac, koji trenira sa Fenerom, bio je dobar, dok je Nikola Kalinić postigao samo tri poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    22. septembar 2019 | 07:17

    Nzm sto se svi pale, Feneru ne igra desetak igraca, hahaha

  • NekoKo

    22. septembar 2019 | 21:59

    Kada počne a posebno kada se bude završavala sezona videće se ko je ko, pošto vidim neki sumnjaju. Mesina je vrhunski stručnjak, ali jedan je Žejlko Obradović. O poređenju Saše Đorđevića sa Željkom Obradovićem zaista je smešno diskutovati. Đorđeviću je za početak uspeh da izgura celu sezonu u klubu.

  • Žika Živac

    22. septembar 2019 | 10:01

    A Hrvati iz Humske se naložili da su jak tim 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA