Tomić dobio priznanje od Olimpijakosa

Trener Crvene zvezde je ostavio dubok trag u klubu iz Pireja

  • 2
Milan Tomić Foto: Promo

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić dobio je posebno priznanje od Olimpijakosa za sve što je učinio u Pireju. On je crveno-beli dres grčkog tima nosio od 1991. do 2005, a potom bio pomoćni trener sve do 2018. godine kada je preuzeo Zvezdu.

Tomić je sa Olimpijakosom osvojio brojne trofeje, uključujući po jednu Evroligu i kao igrač i kao pomoćni trener. Inače, košarkaši Crvene zvezde trijumfalno su završili mini turneju u Atii, sa tri pobede iz tri meča pošto su u poslednjoj proveri  savladali Olimpijakos 73:71 ( (20:19, 10:16, 15:20, 28.16)!

Podsetimo, crveno-beli su dva puta savladali Olimpijakos i jednom Peristeri u 4 dana i pokazali da spremni dočekuju početak sezone.

Bila je ovo i generalna provera Zvezde pred povratak u Beograd i put u Zagreb gde crveno-bele čeka ABA Superkup, pre toga novi tim Crvene zvezde predstaviće se domaćoj javnosti na "Media Day” Evrolige koji se održava u nedelju.

Milan Tomić Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    22. septembar 2019 | 09:29

    Dobiće i ove godine za drugo mesto u aba ligi i kupu radivoja koraća

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA