≫ 

Da li je ovo najjači tim Zvezde poslednjih godina? Tomić se zagonetno osmehnuo i odgovorio!

Trener Zvezde je zadovoljan sastavom ekipe veruje da će crveno-beli igrati veoma dobro ove sezone

  • 5
KK Crvena zvezda Foto: ATA Images

Košarkaši Crvene zvezde predstavili su se javnosti na danu medija u Štark Areni. Pred šampionom Srbije i ABA lige je Superkup regionalnog takmičenja, a trener Milan Tomić je zadovoljan kako tim izgleda.

- Već ste videli da smo imali tri utakmice u četiri dana. To je bilo s namerom da bi se tim navikao da igra u takvom ritmu, kako bismo bili spremni za Superkup. Sigurno je da će biti teško, idemo jednu po jednu utakmicu i da vidimo kako će sve izgledati-  rekao je Tomić i dodao:

- Pripreme idu kako sam zacrtao na početku, tako da sam time zadovoljan. Svi momci i stručni štab rade dobro. Odigrali smo prijateljske utakmice u kojima smo mogli da vidimo na čemu još treba da radimo. Sve za sada ide dobro. Nemamo povređenih igrača osim Branka Lazića, koji je imao lakšu povredu. Sve ide po planu i spremamo se za Superkup - rekao je Tomić na konferenciji za medije u "Štark areni"..

Zbog svega toga mišljenje je da Zvezda ima jedan od najjacih timova u poslednjih nekoliko godina.

- Sigurno je da smo želeli da sklopimo dobar tim i napravimo dobru hemiju, kao prošle godine. Sad da li je najbolji tim poslednjih godina ili nije... Biće teško, imaćemo oko 85 utakmica. Evroliga, ABA liga, naša liga... Idemo jedan po jedan meč, pa da vidimo dokle ćemo dogurati. Nema ciljeva, već idemo iz utakmice u utakmicu - zaključio je Tom

Kapiten Branko Lazić je konstatovao da se početak sezone bliži.

- Putujemo u Zagreb, pripremni period je bio zadovoljavajući. Sezona će biti teška, 80 ili više utakmica, to iziskuje napor. Nadamo se da će nas zdravlje poslužiti. Fokus je ABA liga, ali naravno, nećemo samo da učestvujemo u ostalim takmičenjima, hoćemo da se nosimo sa svima -rekao je Lazić.

KK Crvena zvezda Foto: ATA Images

(S. Grujović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA