≫ 

Crveno-bele pripreme za Evroligu: Zvezda prodaje pakete do početka sezone!

Biće još vremena za navijače

  • 0
Delije, Evroliga

Foto: MN Press

KK Crvena zvezda obavestio je javnost da zbog velikog interesovanja nastavlja prodaju sezonskih ulaznica u narednom periodu do zvaničnog početka sezone!

- Interesovanje navijača za kampanju prodaje sezonskih ulaznica (u pretprodaji i prodaji) je bilo takvo da je prvi kontigent štampanih sezonskih ulaznica rasprodat, a prodaja najefitnijih ulaznica poput paketa Nivo 400 u Štark Areni imala je izvanredan odziv - navodi klub.

Zbog toga klub je odlučio da produži prodaju sezonskih ulaznica koja će trajati do prvih ovosezonskih utakmica u Beogradu.

- Takođe, klub će od ponedeljka pustiti u prodaju i paket za SKY Box u „Štark Areni" a sa svim infromacijama za te ulaznice, klub će se oglasiti još jednom u ponedeljak.

DELIJE

Nebojsa Parausic

Prodaja sezonskih karata obavljaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a Evroliga paketi, uključujući i paket Nivo 400 Arena, i dalje će biti dostupni za online kupovinu i u PC Ušće.

- KK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su nam ukazali poverenje i kupili sezonsku ulaznicu, i istovremeno poziva sve koji to nisu učinili a žele da kupe, da to učine u narednom periodu, jer time direktno pomažu funkcionisanje i rad kluba - navodi se u saopštenju, a cenovnik možete pogledati na ovom linku.

Prilikom kupovine kupac postaje član KK Crvena zvezda. Ukoliko je već član, potrebno je da ponese svoju člansku kartu. U suprotnom, automatski dobija i člansku kartu KK Crvena zvezda koju će mu biti izrađena i uručena u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (bez obzira na prodajno mesto na kome je kupio sezonsku ulaznicu).

- Takođe, kupac je u obavezi da priloži lične podatke za svaku kupljenu kartu, kao i JMBG broj, što nalaže novi Zakon o sportu i KK Crvena zvezda je u obavezi da dostavi te podate MUP Srbija, radi opštih uslova bezbednosti na sportskim događajima pa Vas klub moli za razumevanje po ovom pitanju - dodaje se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA