≫ 

Tofaš naoštren za Partizan, Lodžeski je pretnja po crno-beli oreol nepobedivosti

Crno-beli će imati dostojnog rivala u Turcima

  • 12
MATT LOJESKI

Foto: MN Press

Turski Tofaš naredni je rival Partizana u Evrokupu, biće to meč dva tima u očitom naletu pošto je i sastav iz Burse, poput crno-belih, krenuo sigurnim korakom u prvom kolu - savladao je Limož rezultatom 84:71, uz briljantnu rolu Tarika Filipa. 

Amerikanac sa britanskim pasošem utakmicu je završio sa 17 poena, 10 skokova i sedam asistencija!

Uz njega, ekipu su ka trijumfu vodili Di Džej Vajt sa 19 poena i iskusni šuter Met Lodžeski sa 15 poena i 8 asistencija, a dodajmo i učinak Devina Vilijamsa od 13 poena.

Za francuski sastav, Semaj Hriston bio je najbolji sa 21 poenom, dok je Džeri Butsiele dodao 14.

Već nakon 25:15 za Tofaš u prvoj fazi meča bilo je prilično jasno u kom pravcu će se utakmica odvijati. Gosti su samo u pojedinim trenucima uspevali da uhvate rezultatski priključak, ali nikad i da ozbiljno ugroze vođstvo i pobedu turskog sastava.

U istoj grupi, pored pobeda Partizana i Tofaša, trijumf je ostvario i Lijetuvos Ritas protiv Lokomotive, tako da su ta tri tima povela u trci za plasman u narednu fazu takmičenja.

Meč između Partizana i Tofaša u okviru 2. kola Evrokupa na programu je 8. oktobra od 20 časova!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    2. oktobar 2019 | 22:47

    Ореол непобедивости😂😂😂Венеција играла без три кључна играча...а имена, Тофаш, Венеција, Лимож...јел они беху банкротирали због штампања неких мајица, које ни родбина није куповала😂😂😂

  • Uzu

    3. oktobar 2019 | 09:58

    Bitno je da Venecija i Limož gube jer su oni rivali za prolaz dalje. Ostale tri ekipe su jače, ali daće Bog da se napravi i neko iznenađenje. Ukoliko padne Tofaš, može se boriti i za veći plasman.

  • Zar je bitno

    2. oktobar 2019 | 22:54

    Koji oreol nepobedivosti?? Pobedili su jednu utakmicu u sezoni??? Posle prva dva vezana poraza pljuvacete ih vise nego ja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA