≫ 

Finale Zvezde i Partizana je antipropaganda košarke: Teodosić oštro o incidentima u ABA ligi i KLS-u

Mislim da to košarka ne zaslužuje - rekao je iskusni plej

  • 30

Kapiten košarkaške reprezentacije SrbijeMiloš Teodosić  bio je gost emisije "Teme do Arene" na TV Areni Sport, u kojoj je govorio o svom povratku u Crvenu zvezdu, nedavno završenom Svetskom prvenstvu u košarci, ali i o ABA ligi, ekipama Zvezde i Partizana, kao  i o svojim omiljenim košarkašima i novom klubu. 

Tokom razgovora on je otkrio "koliko je realno da karijeru završi u Zvezdi", a onda je prokomentarisao i sastave Zvezde i Partizana za ovu sezonu, ali se osvrnuo i na dešavanja iz domaćeg prvenstva, kao i na ona iz finalne serije ABA lige.

- Mislim da su i Zvezda i Partizan napravili poprilično dobre ekipe. Zvezda sa možda malo starijom, ali iskusnijom ekipom. Napravili su da imaju manje-više po tri igrača na svakoj poziciji, što je neophodno za iscrpljujuću sezonu. Jadranska liga je ove godine, meni se čini, uz Olimpiju, Budućnost, Zvezdu, Partizan, jako kvalitetno takmičenje. Oba tima imaju jako dobre ekipe i jedva čekam da vidim kako će to sve da izgleda.

- Jeste uzbudljiva za nekog ko gleda to. Za mene kao nekog ko se bavi sportom je jedna antipropaganda košarke. I zbog dešavanja na terenu i van njega. Mislim da to košarka ne zaslužuje. Način na koji su se te stavri izdešavale... To nije sigurno dobro niti za košarku, niti za bilo koga.

On je izneo i želje koje ima za aktuelnu sezonu u kojoj bi trebalo da debituje u novom klubu.

- To je da se napravi jedna kvalitetna grupa ljudi i jedna kvalitetna ekipa koja će kroz takmičenje da izbori plasman u Evroligu, da se ne čeka odluka od nekog drugog, da li će nam dati vajld kartu ili ne. Nadam se da ću igrati jedno ili dva finala ove godine i mislim da bi to bila jedna uspešna sezona. 

Aleksandar Saša Đorđević, Miloš Teodosić Srpski plej će sa Đorđevićem sarađivati i u Virtusu; Foto: Marko Jovanović

Za sam kraj, na konstataciju novinara Arene, da "znamo za koga ćemo navijati", Teodosić je dodao:

- Za Zvezdu, u svakom sportu. 

Tokom razgovora, plejmejker reprezentacije Srbije i Virtuda je još govorio o dočeku koji je imao u novom klubu, kao i omiljenim stranim i domaćim košarkašima, a razgovor možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    5. oktobar 2019 | 23:09

    Milos bio i ostao folirant da ne koristim pravu reč nije prikladno ovde .. vrhunska košarkaška inteligencija koja je u senci totalnog odsustva suve inteligencije koju ne poseduje, čoveku treba 2 minuta da sastavi 3 rečenice ... Uvek sam znao da nikada doći neće u Zvezdu pa samim tim što je lagao kada je pričao ne zaslužuje gram poštovanja od bilo kog navijača Zvezde i to mu uvek i do kraja života treba stavljati do znanja !! Idi alavi za parama "malo" si ih uzeo pa ih trpaj u du... Pozdrav za Telegraf !!

  • Uzice

    6. oktobar 2019 | 00:02

    Hvala ti sto nisi dosao, takvi lazni zvezdasi koji jure samo za novcem nam nisu nikada ni bili potrebni! Jedan je Rakocevic!

  • Ниш је Звездин

    5. oktobar 2019 | 22:54

    Друже небитан си скроз !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA