≫ 

Dvojnik Vanje Marinkovića, seksi plesačice, prelepa Olga: 5 stvari koje niste videli na TV-u

Pored pobede u Evrokupu, navijači Partizana u Areni su se i dobro zabavili

  • 4
KK Partizan, Seksi plesačice, novi Partizanov Vanja, Olga Danilovic

Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana su pred svojom publikom u Areni savladali Tofaša sa 93:80 u meču 2. kola Evrokupa, prvi koji crno-beli igraju u Areni i koji je po mnogo čemu, osim pobede i dobrog rezultata, privukao pažnju navijača.

Veliki preokret, šale trenera Trinkijerija posle susreta i poruku za preminulog vođu Grobara, većina u Areni i kraj malih ekrana je pimetila, ali je još nekoliko stvari obeležilo sam susret.

OVOSEZONSKI DEBI U ARENI NA NBA NAČIN

Oko 10.000 navijača dočekalo je da pozdravi svoje košarkaše u "novom domu". Posle Pionira, koji je važio za "vruć teren", utisak je da bi i Arena mogla da postane, ako ne ista, onda makar slična "nepoželjna" destinacija za rivale crno-belih. Popunjen prvi prsten navijača, i solidno popunjen otvoreni Nivo 400, stvorio je više nego pristojnu sliku, a, naravno, ni buke nije manjkalo.

KK Partizan

Foto: MN Press

Uz to, samo predstavljanje tima na početku meča, uz  ugašena svetla, efekte i dim, kao i novi semafor na kojem je prikazivan meč, ali i "fore" iz NBA lige sa poljupcima i nagradnim igrama, podsetili su na NBA mečeve gde se slične stvari rade decenijama. Svakako, viđeno predstavlja osvežavajuću novinu za terene u Srbiji.

KK Partizan

Foto: Telegraf.rs

SEKSI PLESAČICE DODATNO ZAGREJALE PUBLIKU

Naravno, za "temperaturu" na tribinama, dodatno su se pobrinule čirlidersice. Atraktivne i uvežbane plesačice umele su tokom meča da "ukradu šou" sportistima, a ostaje da se vidi hoće li ista grupa ostati i na naerednim susretima ili je klub spremio neka nova iznenađenja.

KK Partizan - KK Tofaš

Foto: Nikola Tomić

Navijačice KK Partizan

Foto: Nikola Tomić

Navijačice KK Partizan

Foto: Nikola Tomić

Navijačice KK Partizan

Foto: Nikola Tomić

Navijačice KK Partizan

Foto: Nikola Tomić

NAJLEPŠA SRPSKA TENISERKA OLGA DANILOVIĆ BODRILA CRNO-BELE

Za crno-bele poslednjih sezona nije strano da poznate ličnosti i navijači dolaze na mečeve. Ipak, najlepša "gošća" na meču bila je srpska teniserka Olga Danilović koja je iz prvih redova pratila svoj omiljeni klub. Na kraju susreta, uredno je sačekala i aplauzom pozdravila košarkaše, kratko navijala sa njima pre nego je napustila Arenu.

KK Partizan - KK Tofaš, Olga Danilović

Foto: Nikola Tomić

KK Partizan - KK Tofaš, Olga Danilović

Foto: Nikola Tomić

RAZBACANI VOLDEN SE ISTEZAO NA PATOSU

Jedan od najzapaženijih pojedinaca susreta, pored najefikasnijeg Radeta zagorca i odličnog Novice Veličkovića, bio je i Torian Volden. Amerikanac je upiaso 12 poena i 7 asistencija. Pored toga što je odlično razigravao igrače, upisao je čak 4 trojke iz 5 pokušaja.

Tako je posle meča moralo da usledi dobro opuštanje, za šta se pobrinuo Partizanov fizioterapeut, dok je Volden "listao" telefon.

DVOJNIK VANJE MARINKOVIĆA ZBUNIO POJEDINE NAVIJAČE

Takođe, jedan od utisaka večeri bio je svakako mladi centar Dušan Miletić. Mladi centar bio je deo tima, jer rašon Tomas nije zbog povrede da se nađe u sastavu. Činjenica, na meču odigranom u utorak nije ulazio u igru, ali je privukao pažnju brojnih navijača koji su komentarisali kako su crno-beli dobili dvojnika Vanje Marinkovića.

Vanja Marinkovic dvojnik

Foto: Nikola Tomić/MN Press

KK Partizan

Foto: Telegraf.rs

Na mladom košarkašu je da se nametne na mečevima na kojima bude dobijao šansu, a za sada može da se pohvali slavnim prethodnikom, ali i činjenicom da mu je novi mentor Novica Veličković.

Da podsetimo, sledeći meč crno-beli igraju u okviru ABA lige u subotu kada gostuju ekipi  Primorske.

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA