≫ 

Obradović nahvalio Zvezdu: Imaju tim za TOP 8, očekujem odličnu atmosferu u Areni!

Trener Fenerbahčea dobro zna kakva će atmosfera biti u Štark Areni

  • 45

Košarkaši Crvene zvezde u 2. kolu najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi dočekuju Fenerbahče (četvrtak 19.00 Sport klub) i našeg trenera Žejka Obradovića i košarkaša Nikolu Kalinića.

Vicešampion Turske je poslednji put u "Pioniru" slavio ubedljivo (80:63), dok je godinu dana pre toga Zvezda odnela pobedu u "tesnom" meču(75:73), nakon čega je Željko Obradović bio i te kako ljut na konferenciji za medije, ali se posle sve to smirilo.

Trofejni trener zna dobro šta njegov tim čeka u Areni

-Igraćemo pred sjajnom atmosferom u Beogradu protiv tima koji je napravio mnogo promena u odnosu na prošlu sezonu. Imaju kvalitet bez sumnje... Boriće se za prolazak u TOP8, što znači da moramo da odigramo dobru utakmicu i budemo spremni za to - rekao je Željko Obradović za sajt Evrolige.

Video: Navijači Zvezde vređali Željka Obradovića na prošlom meču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BLOK 2

    9. oktobar 2019 | 21:39

    Sekundarni sirovinci, malo postovanja prema najvecem srpskom treneru ikada. Sve sto lose kazete o njemu, time kazete o sebi. Covek je Partizan doveo do TITULE PRVAKA EVROPE, zatim PAO 4 puta na krov Evrope, to je veliki uspeh, a sad, vasu ljubomoru je tesko sakriti, mnogi ne uspevaju.

  • IDEA zagreb ponos severa

    9. oktobar 2019 | 21:12

    Pa kako nece biti na udaru mutanta. Kad je ovaj trofejni gospodin osvojio sa najtrofejnijem srpskim klubom titulu prvaka evrope 1992.To je veciti san limenke iz predgradja mnogih drugih. Jednostavno dok smo živi broj jedan u kosarci u Srbiji je PARTIZAN i to je to

  • Thessaloniki

    9. oktobar 2019 | 21:45

    Prodali grb i ime, promenili adresu, napravili mutanta, napucali ga lovom, i misle da se tako ulazi u top9. Ne, bivse komsije, ovaj sport pripada INTITUCIJI, prvaku Evrope. Mali ste, premali, zato psssst...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA