≫ 

Magičan dribling Luke Dončića: Svi su zbunjeno gledali šta radi! (VIDEO)

Slovenac ponovo pokazuje kakav je majstor

  • 4
Luka Dončić Foto: Twitter.com/@dallasmavs

Košarkaši Dalasa izgubili su od Detroita sa 124:117 u meču NBA predsezone, a meč je u dresu Meveriksa obeležio Luka Dončić, koji je bio najefikasniji akter utakmice sa 21 poenom (7 od 18 iz igre, 2 od 8 za tri).

Iako ga šut nije najbolje služio na ovom meču, Dončić je pokazao da će i u svojoj drugoj sezoni dominirati na NBA parketima, a navijači su bili u prilici i da vide delić njegove magije, kada je izveo jedan spektakularni dribling.

On je prebacio loptu kroz noge, što je iznenadilo njegove čuvare, koji su na momenat izgubili fokus. Bilo je to Dončiću dovoljno da iz floutera poentira i postigne sjajan poen.

Podsetimo, na ovom meču je igrao i srpski reprezentativac - Boban Marjanović, koji je za 12 minuta na parketu postigao četiri poena.

Dalas će u predsezoni igrati još tri utakmice, protiv Milvokija 12. oktobra od 02.30, protiv Oklahome 15. oktobra u 02.30 i protiv Los Anđeles Klipersa 18. oktobra od 04.30.

>>> Evroliga ponovo u Areni! Zvezda večeras (19.00) u 2. kolu elitnog takmičenja čeka Fenerbahče Željka Obradovića, a crveno-beli su ubeđeni da mogu do trijumfa. Kvota na keca je 2,70, dok pobeda Fenera plaća 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Fenerbahče.

NBA sezona za Dalas počinje mečom protiv Vašingtona 24. oktobra od 02.30.

Video: Milićević je otkrio Luku Dončića i doveo ga u Real

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA